Super (1) Warto przyjśc i spróbować,jedzienie pyszne i obsługa fantastyczna (kelner... Karla Rewelacja! (1) Polecam wszystkim spróbowania homara, sashimi jak i w rolkach sushi :) Po... Marta wtopa za wtopą (12) Kelner podał inne wino niż zamówiłem, ale skasował za to droższe, sushi... K H
aśka - opinia (2) Jak najbardziej polecam. Zamówiłam sobie sushi na wynos i jestem bardzo... aśka lucassm - opinia (2) Najlepsze sushi jakie jadłem. Na pewno jedna z najlepszych, jak nie najlepsza... lucassm Pawełeka - opinia (2) Polecam wszystkim : ) Pawełeka mistiqe - opinia (3) Może zacznę od początku. Zadzwoniłam do Avocado. Pan przy telefonie był mało... mistiqe Rewelacja ! (2) Wspaniała atmosfera i wystrój. Jedzenie jest świetne a sposób w jaki je... Studentka Najlepsza restauracja w trójmieście! (2) Piękne wnętrza, przemiła atmosfera, najlepsze świeże soki, sushi jak... Wiola POLECAM WSZYSTKIM (1) Świetny klimat, fajny wystrój i przepyszna kuchnia. Dla mnie rewelacja :):):) ka REWELACJA! (1) Jedno z najlepszych miejsc w 3m! Doskonały klimat lokalu w polaczeniu z... Kuba BARDZO MIŁE ZASKOCZENIA (2) Czekając na zamówienie miałam pewne obawy - niemiłe doświadczenie z innymi... basia Kolejny raz REWELACJA!!! (2) Polecam wszystkim tym, którzy chcą w miłej atmosferze zjeść kolację... Jurek Obsluga (4) Nie będę odnosił się do jakości potraw oraz cen bo to okazalo się nie... Henryk Lecichowski PERSONEL DO WYMIANY... (2) Wystrój przepiękny,daje nam atmosferę bardzo ciepłą i pełną spokoju co jest... Panna P Najsmaczniejsze sushi w trójmieście (2) Bez dwóch zdań Avocado to miejsce, w którym podaje się najlepsze sushi.... Kamil POLECAM!!! (2) OBSŁUGA KULTURALNA I SYMPATYCZNA. SZYBKO SIĘ UWIJAJĄ, JEDZONKO PODANE GORĄCE,... GOSIA Nie ma nic lepszego ! (1) Jestem stała klientka i naprwde nierozumiem skąd tyle niepochlebnych opini-... Dorota odradzam (4) Muszę przyznać że jestem niestety zdecydowanie przeciw i nie polecam.... kasia POLECAM (1) Poszliśmy z nastawieniem, że manu nie jest najtańsze i że obecność... Kachna