POLECAM!! (1) Goraco polecam ta restauracje!! Dotychczas korzystałem jedynie z opcji "take... Woland Sushi dobre także nad Bałtykiem (1) Kilka lat mieszkałam nad morzem Śródziemnym i to za czym mocno tęskni mi się... JZ RE WE LA CJA !!!!!! (1) nie mogę ocenić sushi,ale słyszałam ,ze bardzo dobre. Co do drugiej części... agnieszka kulesza
bez zarzutu (1) Wczorajsza wizyta w Avocado była strzałem w dziesiątkę. Bardzo sprawna i... ada nie potrafię pałeczkami :) (1) Miła klimatyczna knajpa z bardzo dobrym jedzeniem.Wszystko było by na bardzo... Marek ola-nina - opinia (1) Jedzenie na prawdę wyśmienite, polecam wszystkim serdecznie. Wystrój również... ola-nina ;) (1) Wszystko super! Goraco polecam! W.P. Pychotka (1) Zdecydowanie polecam. Co prawda nie byłam jeszcze w lokalu, ale jeśli chodzi... Smakoszka Polecenia godna restauracja (1) sushi doskonałe, czujna i miła obsługa, z chęcią tam wrócę Agrest Polecam! (1) Przepyszne sushi, wykonane z fantazją i smakiem. Obsługa od ostatniego... Karola POLECAM! (1) Sushi jak za czasów świetności Domu sushi;) wiadomo dlaczego, poznałam Pana z... Dominika ok ale (1) ok ale............ Musze przyznac ze faktycznie sushi bardzo dobre, swieze,... Ania K do poprawy (2) witam. otóż 02.10.2010 wybraliśmy się z moim chłopakiem do nowej susharni w... Jo Jedzenie ok, obsługa na nie. (1) Za namową koleżanki wybrałyśmy się do nowego lokalu. Babski wieczór... Basia polecam (1) Jeżeli ktoś szuka lokalu na bardzo przyzwoitym poziomie z menu, jakie jest... marcin Kwiatek - opinia (1) Bardzo pyszne POLECAM ! Kwiatek Polecm dobre jedzenie i dobre ceny (1) Polecm dobre jedzenie i dobre ceny ania Polecam (1) Długo broniłem się przed wizytą w lokalu serwującym sushi. W końcu znajomy... Darek Fantastycznie - miejsce do którego chce się wracać! (1) Fantastyczny klimat, pyszne i wyszukane potrawy. Mimo że nie jesteśmy fanami... Ewa bardzo dobre wrazenie (1) "kolejna restauracja sushi w Sopocie" - pomyslalem sobie, nie spodziewajac... Rafal Sopot