Nie polecam tej restauracji! (2) Niemiła obsługa, niedobre jedzenie, zimne, a do tego w ilościach, którymi... Marian Super obsługa (1) W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność zjeść obiad w restauracji, jakość... Pedros wielkie zaskoczenie :)) NA dużo +++++++ (1) Zazwyczaj nie piszę opinii,bo po prostu mi się nie chcę ale tym razem muszę... kuki
Nie polecam tej restauracji! (6) Niemiła obsługa, niedobre jedzenie, zimne, a do tego w ilościach, którymi... R Wizyta w restauracji - mieszane uczucia (1) Mieszkam w Gdańsku od urodzenia, od czasu do czasu zmieniam miejsce gdzie się... Dawid Nieprzyjazna zwierzętom. (2) Do jedzenia nie mam zarzutu, bo za każdym razem jest dobre. Ale dziś do... restauracjewgdansku Niespotykane w dzisiejszych czasach:) (2) Całkiem niedawno skorzystaliśmy z usług tej restauracji...niestety jestem... Patrycja i Grześ Restauracja godna polecenia (2) Wczoraj obchodziliśmy 25 rocznicę ślubu i nasze dzieci zafundowały nam... Marta i Jerzy skąd te opinie? (4) Czytając poniższe opinie mam wrażenie, że byłem z żoną w innej restauracji... Krzysztof Rozumiem, ze wszystko ma swoja cene, ale watrobka za 19,- ? (1) jako przystawka, nadmieniam, zadna orgia ilosciowa. Poza tym wszystko b.... Anna klient drugiej kategorii (2) Jestem więcej niż zawiedziona zarówno daniami jak i obsługą. W niedzielę... kinga Szkoda mówić nabijanie klientów w tz. butelkę (1) Restauracja przystąpiła do promocji weekend za 1/2 ceny ale chyba nie... Cezary słabo (2) usiadłem zamówiłem, wszystko ok, Pani kelnerka b. miła. Po chwili jednak czar... D Polecam! (2) Jedzenie pyszne, pięknie podane, obsługa miła, dbająca o klienta. Wszystko na... Ola Polecam! (2) Byłam w restauracji po raz pierwszy i szczerze ją polecam. Jedzenie pyszne,... Ilona Miejsce Godne Polecenia !! (2) Byłam tam z rodziną jakieś 2 tyg temu i na pewno nie raz powrócimy !! Menu... Ula Naprawde Smacznie !! (2) Miałem okazje odwiedzić w ostatnim czasie restauracje i nie ukrywam ze było... Grzegorz Świetna nowa restauracja (2) Do Bellevue udaliśmy się z żoną i znajomymi, gdyż lubimy próbować nowe... Radek