Z całego serca polecam 😊 (1) Obsługa na medal , jedzonko przepyszne. Wszyscy goście zachwyceni . Atmosfera... Mariola i Sylwester Obiad rodzinny (1) Dzisiaj bylem z rodzinka na obiedzie i powiem, ze milo zaskoczylem sie -... Zielonka Zdecydowanie polecam! (1) Szef zorganizowal Wigilie wlasnie w Kardamonie, wiec czytawszy wczesniej... Maciej.
Mistrzowie w pozbywaniu się gości. (1) Sposób na pozbycie się gości z balu sylwestrowego 2014/15 1. Puszczanie... gość sylwestrowy Zdecydowanie NIE POLECAM !!! (1) W restauracji Kardamon w Gdańsku na ul. Królowej Jadwigi 137 byliśmy na... Sebastian Oberkiewicz w pracy się pracuje (1) Restauracja sama w sobie prezentuje dość wysoki poziom . Jedzenie smaczne i... farbowany brunet chrzciny w kardamonie (1) Poczatkowo zadnych zastrzezen. Manager byl bardzo pomocny w ułożeniu menu pod... Mama Polecam!! (1) Do Kardamonu trafiłem zupełnie przypadkiem, tym większe było moje... Ksawery Oszustwo! [chrzciny] (1) Obsługa - miła. Menu - ciekawe. Jakość potraw - bardzo dobra. Klimat i... pinker Wielkie rozczarowanie (1) W restauracji Kardamon organizowaliśmy jakiś czas temu chrzciny naszej córki.... MM Bardzo polecam! (1) Byłam tu na zamkniętej imprezie z jedzeniem i tańcami. Podawane dania (obiad,... Beata B. Warte polecenia (3) Jak najbardziej polecam miejsce. Wybrałem się z rodziną na obiad nie wiedząc,... nemo Polecam (5) Sympatyczna obsluga , smaczne jedzenie. kamila Polecam (5) Wpadliśmy z rodziną na niedzielny obiad i byliśmy bardzo mile zaskoczeni... Gość Niedzielny Nie polecam!!!!! (3) Obsługa w lokalu pozostawia wieeele do życzenia - o wszystko trzeba się... niezadowolona klientka Nie polecam (1) Wraz ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik na spotkanie . Oprócz nas ( 10... mika Extra (1) Byłem służbowo w Gdańsku. Postanowiliśmy nie jechać do centrum na kolację.... Przemek Polecam, sympatyczne miejsce (4) Polecili nam restaurację znajomi z Gdańska.Klimatyczne miejsce, fajne na... Ewelina Super (1) Byłem i polecam. Obsługa na medal, bardzo uprzejme i ładne panie. Menu bogate... Dariusz Polecam (1) Wczoraj wybraliśmy sie kolejny raz na obiad rodzinny do Kardamonu i byliśmy... Świateczny Gość