Świetny klimat, bardzo dobra kuchnia (1) Świetny klimat, bardzo dobra kuchnia Basia Przyjemnie, aż miło (1) Dawno nie byliśmy w tak przyjemnym miejscu. Obsługa i jedzenie bardzo dobre.... Elżbieta i Tobiasz z Warszawy Niedopuszczalne zachowanie (1) W dniu wczorajszym tj 1 lipca dzwoniąc o godzinie 21:00 z prośbą o... Anna
Jesteśmy zachwyceni (1) Wybraliśmy sie dzisiaj na obiad do Restauracji Kubicki i potwierdzamy... Jola Przemiła obsługa oraz najlepsze polskie jedzenie w Gdańsku! (1) Jako że nie jestem Gdańszczanką - na restaurację KUBICKI natrafiłam przez... Małgorzata Traktowanie klientów jak za komuny (1) NA pewno nie zaproszę tam większego towarzystwa. Wstyd! Kelner (siwawy pan w... zen Restauracja Kubicki - znowu najlepsza (9) Nareszcie w Trójmieście restauracja z prawdziwie polską kuchnią - wraz ze... Paulina Fajna restauracja ale .. (1) Restauracja widac bardzo dużo kosztowała, lecz wystrój jest bardzo za... niezadowolony Nie ciekawego .. (1) Nic specialnego ta restauracja .. byłem i nie jestem zadowolony .. XXX Pozostala tylko nazwa... (1) Oraz pianino. Ze starej restauracji nie pozostało nic, niestety. Byla to moja... Ujek zadowolona - opinia (1) Miło powrócić w stare sprawdzone miejsca. Zapraszając znajomych z pewnością... zadowolona restaurant KUBICKI (1) Kubicki by sięw grobie przewrócił gdyby widział co z jego restauracji... gdanszczanin Gorąco polecam (1) Naprawdę wysokiej klasy lokal za dostępne pieniądze. Super jedzenie, super... Magda G. Super, że jest w Gdańsku takie miejsce... (1) ...gdzie w cudownym klimacie można rozkoszować się przysmakami kuchni... Marysia tego w Gdańsku brakowało (1) jeśli ktoś nie musi zwracać uwagi na ceny a ma ochotę spędzić czas w pięknym... Krzy$iek Przepyszne! (1) Bardzo pyszne jedzenie, widać że kuchnia ma serce. Tradycyjne potrawy ale z... M+J Polecam!!! (1) Restaurację Kubicki odwiedziliśmy już kilka razy i każda wizyta jest lepsza... Kika