Restauracja Republika

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 5

obsługa! (1) Najbardziej niemiła obsługa w Gdańsku i nie piszę tego po jednej wizycie,... Au Gdy nie zamawiasz jedzenia... (1) ...obsluga ma cie w 4 literach! Ceny piw ok jak na Gdanska starowke,jednak... Kasia Okropna obsługa (1) Drinki bardzo nie smaczne oraz aroganccy kelnerzy Daniel
Republika to pewniak :) (1) Republika istnieje już wiele lat i już długo zapewnia ciągle ta samą jakość -... Mirek Ulubione miejsce nad Motławą :) (1) Późnym wieczorem znalazłam się z chłopakiem nad Motławą, kiedy inne lokale... Michalina Numer jeden nad Motławą (1) Burger który tam zjadłem NIEBO w Gębie! Polecam ze względu na mecze które... Michał Fatalna kawa (1) Kawa Americana to fatalne popłuczyny. Puchar lodowy OK. Marek Słabo (1) Dzisiaj byłem u Państwa, zamówiłem steka, którego nie dało sie zjeść,... Przemek Obiad (1) Makaron z polędwiczką i grzybami 10/10, makaron z boczkiem 7/10, cheesburger... Zuzia obsługa do wymiany (1) bsługa całkowicie do niczego, kelnerka nie umie zapisać kilku piw na osobny... Marta K OSZUSTWO NA TALERZU (1) WEKKEND ZA PÓŁ CENY. W DANIU Z ZEBERKAMI DOSTALIŚMY SAŁATKĘ KTÓRA WCZEŚNIEJ... MARCIN SLUSAREK Średnio (1) Ni to restauracja, ni to pub. Głośno, że ciężko było w spokoju porozmawiać.... Maciek Polecam (1) Czytam te negatywne komentarze i zastanawiam sie co ci ludzie pisza??Obsluga... Emila najgorsza pizza jaka do tej pory jadlam (1) Zacheceni wspaniala promocja cenowa zamowiismy pizze. Dodam, ze bylismy... Ola Polecam (1) Jak dla mnie obsługa była ok, stoliki czyste. Mają przepyszne ciastko... milka Ziemniak odpada (1) Idąc Motławą natknąłem się na reklamę gdańskiego pieczonego ziemniaka,... Ja TRAGEDIA! (1) Wybrałyśmy tę restauracje ze względu na Gdańskiego ziemniaka.. po wejściu do... Zawiedziona ;) (1) od długiego czasu przychodze do tego lokalu, jedzenie jest super, burgery i... mgggggg odradzam (3) Jedynym wytlumaczeniem tak fatalnej obslugi moze byc weekend kiedy ceny... Tomek Polecam (1) Przede wszystkim bardzo miła obsługa, jestem zauroczony w pani kelnerce:D... Lukas