Restauracja Republika

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 8

Jan - ocena (1) Przyjazna atmosfera, piękny widok na Motławę i kamienice. Polecam sałatę... Jan Mateusz - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, a obsługa jeszcze lepsza! Mateusz Renata - ocena (1) Świetne jedzenie i niezapomniane wrażenia gwarantuje restauracja nad Motławą!... Renata
Klaudyna - ocena (1) Smaczne jedzenie, miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam Klaudyna Zuzanna - ocena (1) Byliśmy ostatnio w Republice na kolacji i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pyszne... Zuzanna monika - ocena (1) Świetna restauracja ze wspaniałym klimatem! Jedzenie jak i napoje naprawdę... monika Karol - ocena (1) Świetna pizza, wspaniała obsługa, dobre drinki no i niepowtarzalne ziemniaki!... Karol Justyna S. - ocena (1) Przyjemne miejsce nad Motławą. Bogata karta dań na ciepło i przekąsek. Nasze... Justyna S. Tomasz - ocena (1) Urokliwe miejsce nad gdańską Motławą, pożywne i smaczne śniadania, bardzo... Tomasz Kasia - ocena (1) Bardzo fajne miejsce w sercu Gdańska! Świetna atmosfera, pyszne jedzenie i... Kasia Mateusz - ocena (1) Miła obsługa i fajne jedzenie. Bardzo polecam pizzę truflowa Mateusz obsługa! (1) Najbardziej niemiła obsługa w Gdańsku i nie piszę tego po jednej wizycie,... Au Gdy nie zamawiasz jedzenia... (1) ...obsluga ma cie w 4 literach! Ceny piw ok jak na Gdanska starowke,jednak... Kasia Okropna obsługa (1) Drinki bardzo nie smaczne oraz aroganccy kelnerzy Daniel Republika to pewniak :) (1) Republika istnieje już wiele lat i już długo zapewnia ciągle ta samą jakość -... Mirek Ulubione miejsce nad Motławą :) (1) Późnym wieczorem znalazłam się z chłopakiem nad Motławą, kiedy inne lokale... Michalina Numer jeden nad Motławą (1) Burger który tam zjadłem NIEBO w Gębie! Polecam ze względu na mecze które... Michał Fatalna kawa (1) Kawa Americana to fatalne popłuczyny. Puchar lodowy OK. Marek Słabo (1) Dzisiaj byłem u Państwa, zamówiłem steka, którego nie dało sie zjeść,... Przemek Obiad (1) Makaron z polędwiczką i grzybami 10/10, makaron z boczkiem 7/10, cheesburger... Zuzia