Restauracja Republika

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 5

Kamila (1) Szczerze- nie polecam po wczorajszej wizycie zdecydowanie zmieniłam zdanie o... Kamila POLECAM SERDECZNIE (1) Republika to miejsce, które szczerze poleca. Jestem stałą klientką tej... stała klientka Jedno z najlepszych miejsc w Trojmiescie, (1) gdzie mozna niedrogo i smacznie najesc sie do syta w milej i cieplej... Dino : )
:))) (1) Jedzonka rewelacyjne swietnie podane ubolewam tylko na iloscia suroweczek... marakesz Super! (1) Obsługa bardzo miła, jedzenie wspaniałe, ceny wiadomo jak dla studentów... Martyna Porażka (1) Niestety jakość dań tragiczna a ceny wysokie. Pizza była ledwo ciepła tak jak... Danielps HaHa - opinia (1) W republice pierwszy raz byliśmy kilka tygodni temu. Ale od tamtego czasu gdy... HaHa Świetnie sobie poradzili podczas akcji (1) Wielkie garatulacje za ostatni weekend - promocja uczciwa - wszystko było za... sasanka NAJLEPSZA RESTAURACJA W GDAŃSKU (2) Świetna obsługa- w szczególności ta piękna długonoga brunetka:) Każdy potrafi... Harry P Małgosia - opinia (1) republike odwiedzialm pierwszy raz w tamte wakacje, od razu przypadl mi do... Małgosia Szkoda czasu i pieniędzy... (1) Podczas spaceru ze znajomymi, zachęceni przez panią rozdającą ulotki... Jurek Suuuuuuuuuuuper !!!!! (1) Witam Serdecznie , Chciałbym wszystkim gorąco polecić ten lokal przede... greg1152 Zdecydowanie odradzam (1) Postanowiłem wraz z małżonką spedzić rocznicę ślubu w tej restauracji. I... Marcin Polecam (1) Zachecona otrzymaną na Długiej ulotka, skusilismy się ze nzajomymi na... Dzabeczka Od dawna jestem na tak (1) Polecam to miejsce znajomym, postanowiłam polecić je innym :) Jestem stałą... jaga28 JEST KLIMAT:) (1) BYŁEM TU NA WALENTYNKI WSPANIAŁY WYSTRÓJ LAT 80TYCH,WYŚMIENITE JEDZENIE... KRZYSZTOF R Iwona - opinia (1) Polecam ten lokal,ponieważ jest tam naprawde bardzo fajnie :) miła... Iwona miły lokal, miła obsługa, smaczne jedzenie (1) miałąm przyjemność zjeść obiad w Republice i mogę polecić tą restaurację... Angelika bardzo sympatyczna restauracja :) (1) miła atmosfera, dobra muzyka, sympatyczny i profesjonalny personel, smaczne... Karolina