Słabo (1) w nocy z sob/ndz odbywała się impreza z okazji SuperBowl. To już tradycja że... Lukas Obsłuba (1) Witam Byłem dzisiaj z rodziną na przedstawieniu dla maluchów. Dziecku się... Dawd Kiepsko (1) Znam to miejsce sprzed kilku lat. Niestety zmieniło się i to bardzo. Cos co... Sław
Zamknąć i zapomnieć (1) Po dłuższej przerwie chcieliśmy skorzystać z usług restauracji.Kiedyś... Mirek Nieporozumienie (1) Nawet nie warto zaglądać.Zmiana na wielki minus. Jedzenie niesmaczne bez... były klient ciekawe miejsce ale (1) Rzadko korzystam z restauracji ale jest smacznie, miła obsługa ale jak w... salsowiczka naprawde polecam (1) Dzis bedac z dziecmi w aquaparku przypadkowo tam trfilismy synek chcial... Anis kabaret na tarasach (1) Dnia 30 sierpnia wybraliśmy się na kabaret Hrabi. Występ zaczynał się... Aga Z. Polecam kuchnię (1) Pomimo że mało znane miejsce, bywamy. Bardzo smaczne jedzenie zarówno z menu... Julia Bardzo przyjemnie (1) nie ma się do czego przyczepić - piwo jest, wódka jest, zakąski są, mecz w tv... zgadnij kto? pyszne jedzenie polecam!!! (1) Kolejny raz to klimatyczne miejsce mnie zachwyciło! Jedzenie było... wymagające podniebienie Bardzo fajna restauracja, dobra kuchnia, ciekawe miejsce (1) Restauracja w klubie Pick & Roll naprawdę jest godna polecenia, jedzenie... Roman Godne polecenia miejsce !! Rewelacyjna kuchnia, mało znany lokal, tanie jedzenie ! (1) Będąc przejazdem w Aquaparku natrafiłem na to dziwnie nie reklamowane... Zbyszek Polecam (1) Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miejsce naprawdę godne polecenia ale... Janusz Uwaga na barmanów i kelnerki (1) Impreza może i fajna, ale chciałam wszystkich ostrzec przed barmanami!... Tancerka salsy Iwi - opinia (1) Byłam na koncercie Krystyny Stańko - koncert udany, piękna muzyka,... Iwi Fajnie ale mogłoby być jeszcze fajniej (1) Do klubu Pick roll wybrałam się z koleżanką w piątkowy wieczór specjalnie na... Alicja godne polecenia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, pomocna. Miła i sympatyczna atmosfera.... Natalia uwaga na jedzenie, obsługę . . . . na wszystko (1) Nie lubię się rozpisywać więc do rzeczy. Miałem poważne dolegliwości... TB Zawiedziony (1) Byłem na imprezie salsowej w piątek Niestety jestem bardzo rozczarowany. Co... Krzysztof