podają zlewki ! ! ! (1) Jesteśmy oburzeni zachowaniem obługi restauracji i praktykami stosowanymi w... byli klienci Anna - opinia (1) Kupiłam bilety na Kabaret Paranienormalni. Cena biletu kompletnie... Anna Oszukuja na alkoholu (1) Jeźeli wybieracie się na jedzenie do Pick and Roll to polecam jest bardzo... Neli
Starannie wybieralismy klub na spotkanie intergracyjne naszej firmy. (1) Odwiedziliśmy ten klub. Jedzenie wspaniałe, obsługa w restauracji też.... TrójmiastoPL Świetny klimat! (1) Świetny klimat! Azek marjan - opinia (1) posiłki bardzo smaczne, super podane. Obsługa miła kompetentna pomocna w... marjan Super! Polecam! (1) Miło, sympatycznie, nastrojowo. Smacznie przy wyśmientej butelce wina.... suzob Beznadziejna organizacja - skandal (1) Chodzi tutaj o impreze kabaretu moralnego niepokoju. Na zakupionych biletach... xyz Lubię ten klub! (1) Bardzo przyjemne miejsce. Smaczne jedzenie, ładnie podane. Obsługa uprzejma,... ale W dobrym stylu (1) Bardzo fajne miejsce! Największy plus za zakaz palenia w lokalu! Człowiek... Gosia bardzo odprężające miejsce (1) Bardzo przyjemne miejsce, eleganckie ale bez zbędnej pomby. Byliśmy ze... ava Miejsce godne polecenia (1) Jedzenie bardzo smaczne, pięknie podane. Obsługa jak w większości miejsc... bakus Zdziwienie . (1) Nie wiem dlaczego nigdzie nie pisze że w soboty odbywają się imprezy ? I to... Ori bardzo pozytywne wspomnienia (1) bardzo fajnie gosc Rozczarowanie ? (1) Jak jestem w trójmieście często odwiedzam ze znajomymi aquapark i klub.Tak i... quadro33 Rozczarowanie (1) Udany pomysł na klubowy lokal, jednak, obsługa była nie sympatyczna,! nie... Konopielka