Rewelacja! (1) Pyszne nalesniki ! Znakomity wystrój i świetna obsługa ! Irenka iza - opinia (1) Wspaniała restauracja. Jedna znielicznych w Trójmieście biorąc pod uwagę... iza super (1) Super restauracyjka, naprawdę nie można jej nic zarzucić. Myślę, że... PP
Bardzo się zawiodłam ... (1) Lubiłam tam jadać, bo zawsze jedzonko było smaczne a atmosfera miła..ale... Meg Dobra Qchnia TO JEST TO!! (1) Rewelacyjne jedzenie , super atmosfera ,BARDZO POLECAM, nic dodac nic ujac... Jacek najbardziej wyluzowana knajpa nad morzem (1) jedzonko pycha: placki z łososiem, zupa rybna, rybki, cappaucino i latte w... bytesize REWELACJA (1) Właśnie stamtąd wróciłam.. Jeździmy tam bardzo często..Ogólnie wielki... najek dla informacji Ma Qu (1) Gdański Swojki Smak nie ma w ofercie dań z pieca ani kurczaka ani indyka... obeznany z menu Przepyszne jedzenie!!! (1) Przepyszne jedzenie!!! Wystrój też fajny i miła obsługa, choć dość drogo.... Smitty2 GORACO POLECAM!!!!! (1) Bardzo dobre jedzenie! Szczególnie gorąco polecam halibuta z kozim serem,a... Melania Zdecydowanie polecam (1) Kelner uprzejmy, służy radą. Jedzenie świetne, pięknie podane, ogromne... Ewa Przepyszota :D (1) Serdecznie polecam to miejsce. Naleśniki są bardzo smaczne a wystrój... Owieczka Dla wymagających. (1) Jeśli jesteś znawcą włoskej kuchni i nie zadowalasz się półśrodkami to... gephard może być (1) Wystrój restauracji fajny.Jedzenie smaczne ale drogie !! Ogródek może... anita i patryk Rucola!!!! (1) Uwielbiam to miejsce. Wspaniała atmosfera. Śródziemnomorski klimat. Pyszne... lavennder Bardzo fajne miejsce (1) Polecam panierowaną fetę z gorących przystawek, indyka w czerwonym winie.... Michal Beznadziejni :(( (1) Czekałem na zamówienie godzinę, po interwencji dowiedzialem się, że muszę... Kloss Kilka słów do kierownictwa (1) Resaturacje ogolnie sympatyczna. Jestem stalym klientem Sphixa (a raczej... fox super (1) kiedyś,dawno temu jeżdzilismy nad morze, przy okazji korzystając z... Lidia Wieczorek-Wrocław Miejsce z klimatem (1) Jedzonko smaczne, miłospędzony czas, jak dla mnie najlepsza knajpka na... :)