DAREK - opinia (1) pyszna włoska kuchnia w pięknym miejscu polecam serdecznie! DAREK Gość - opinia (1) Pyszne jedzenie , miła obsługa i super klimat. Polecam:) Gość Ehehesv - opinia (1) Polecam z całego serca, miła obsługa. Ehehesv
Kacper - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój nic dodać nic... Kacper Anita Kosińska - opinia (1) Serdecznie polecam , panuje tam bardzo miła atmosfera , smaczne jedzenie i... Anita Kosińska Anna - opinia (1) Impreza urodzinowa wspaniale przygotowana. Jedzenie przepyszne, pięknie... Anna Maria - opinia (1) Kocham polską kuchnię w ich wydaniu Maria Julia Kanieszna - opinia (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam!! Ruskie i myśliwskie - pycha! Mąż zajada się... Julia Kanieszna Zuzia - opinia (1) Po prostu wow, byłam z ekipą każdy znalazł cóż dla siebie wszystko smaczne,... Zuzia Ewa - opinia (1) Poprzednia moja wizyta w tym miejscu w grudniu ub. roku była bardzo udana. Z... Ewa D. - opinia (1) Niestety restauracja mnie zawiodła. Zamówiłam makaron w sosie śmietanowym, a... D. Anna - opinia (1) Zamówiliśmy jagnięcinę dostaliśmy wieprzowinę - dramat. A moja uwaga co do... Anna Adrian - opinia (1) Niezapomniana wizyta :) polecam z całego serca Adrian Jolanta - opinia (1) W restauracji Kirkor organizowaliśmy konsolację, obiad był bardzo smaczny,... Jolanta jah - opinia (1) porcje coraz mniejsze ( zimne !!) oraz drogie , nie wspomne o 'serwisie' 20... jah Gabriela - opinia (1) 01.11.2022, okres oczekiwania na zamówienie 1,5 godziny! Pani zastępczyni... Gabriela Hanna - opinia (1) Kosmos kelner,drinki,pizza, atmosfera,klimat. Hanna Marian - opinia (1) Restauracja z przyjemnym klimatem, obsługa uśmiechnięta i miła. Bylam co... Marian Lidia - opinia (1) Super miejsce. Wszystko bardzo dobre. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Lidia Kaja - opinia (1) Bywamy w restauracjach gruzińskich w całym Trójmieście. Lubimy te kuchnię.... Kaja