Monika - ocena (1) Sylwester i walentynki na najwyższym poziomie restauracja najlepsza w Polsce... Monika Krzysztof Lian - ocena (1) Bardzo polecam ten klimatyczny lokal. Bardzo miła obsługa. Jedzenie pierwsza... Krzysztof Lian Monia - ocena (1) Rewelacja pyszne jedzenie,schabowy, pierogi petarda, a nocne imprezy to już... Monia
Malwina - ocena (1) Restauracja z klimatem! Jedzenie pierwsza klasa, obsługa kelnerska zasługuje... Malwina Przemo - ocena (1) Gdynia w końcu się doczekała miejsca, gdzie zjesz po prostu bardzo dobrą... Przemo Mariia Skobel - ocena (1) Do Karczmy Stary Port trafiliśmy przypadkiem. Ale, zaskoczyło nas polskie... Mariia Skobel Maria - ocena (1) Fantastyczne miejsce. W centrum Gdyni mamy nareszcie schabowego, golonkę i... Maria Krzysztof - ocena (1) Świetna atmosfera sprzed wieku , menu fantastyczne tego chciałem skosztować,... Krzysztof Rozżalona - ocena (1) Jedzenie jest bdb ale czas oczekiwania na potrawy jest nieporozumieniem,... Rozżalona Wojciech kuberna - ocena (1) Super klimaty jak zawsze super zabawa Wojciech kuberna Janina - ocena (1) Polecam super atmosfera, pyszne jedzonko... Janina Piotr - ocena (1) Super muzyka i obsługa Piotr Grażyna - ocena (1) Byliśmy z mężem w dniu dzisiejszym czyli 14 lutego po raz drugi.Wzięłam stek... Grażyna Natalia - ocena (1) Pizza smaczna, ale niestety tylko lekko ciepła., brak noża do pizzy.... Natalia Małgorzata - ocena (1) Wspaniałe jedzenie - byłam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam :) Polecam! Małgorzata Krystian - ocena (1) To kolejna wizyta w starym, dobrym Billy'sie! Zmienił się wystrój co daje... Krystian Patrycjusz - ocena (1) Jak zawsze wszystko super! Świetny klimat i smaczne jedzenie! Patrycjusz E - ocena (1) Byłam w Gawle dwa dni temu. Jedzenie smaczne i dużo! Obsługiwał nas kelner,... E Jarosław - ocena (1) Przyjechaliśmy 200 km specjalnie aby kolejny raz spróbować gruzińskich... Jarosław Sylwia - ocena (1) Wystrój piekny klimat też, ale nie polecammmm, czekanie na jedzenie godzine... Sylwia