Klg - opinia (1) Najlepsza beza pochodzi z ich cukierni. Klg Klg - opinia (1) Bardzo fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi lub obiad rodzinny. Klg Klg - opinia (1) Plusem restauracji jest ładny wystrój. Jedzenie włoskie i smaczne, tylko... Klg
Czosnek - opinia (1) Wszystko super smaczne. serdecznie polecam! Czosnek Fanka tego miejsca - opinia (1) Polecam, nietuzinkowe menu, pyszne wina. A sernik pietruszkowy na deser to... Fanka tego miejsca Wiolcia - opinia (1) Miejsce godne polecenia , uwielbiam tam wracać Wiolcia Wspaniała restauracja (3) Polecamy każdemu!! Jedzenie pychotka jak u babci. Obsługa na najwyższym... Anna i Damian M. Restauracja Zawiercie (1) Hej, czy ktoś z was zna restaurację... mart151 Tomek - opinia (1) Byłem z Rodziną , lokal przyjemny . Dobre jedzenie . Osobiście polecam steka... Tomek Krzysztof Janiszewski - opinia (1) Miałem okazję przez przypadek wpaść na restauracje Aperitivo , robiąc zakupy... Krzysztof Janiszewski Paulina - opinia (1) W dniu dziejszym razem z koleżanką wybrałyśmy się do restauracji Zaufajni na... Paulina Okoń - opinia (1) Mała, kameralna restauracja ze świetną obsługą oraz jedzeniem na światowym... Okoń Ela Kochanowska - opinia (1) Pyszne przeżycia podczas fine dinning week. Ciesze sie tez, że teraz Wasze... Ela Kochanowska Paweł - opinia (1) Restauracja bardzo klimatyczna, miło można spędzić czas przy muzyce na żywo z... Paweł Artur - opinia (1) Byliśmy z rodzina na niedzielnym obiedzie. wszystko wszystkim Bardzo... Artur Natalia - opinia (1) Kaczka tłusta, miała być chrupka, nie była... makaron „z warzywami” dwa razy... Natalia Anna gebi - opinia (1) Lokal bardzo ładny i jest smaczne jedzonko polecam Anna gebi Mariola - opinia (1) Cudowne miejsce! Przepiękny widok, pyszna kuchnia i rewelacyjna obsługa... Mariola Zadowolony gość restauracji - opinia (1) Szczerze mogę polecić restauracje Sztuczka Bistro, pyszne jedzenie, naprawdę... Zadowolony gość restauracji AdianGD - opinia (1) To poprostu trzeba spróbować! ceny bardzo przyzwoite, to nas zaskoczyło, bo w... AdianGD