gorąco polecam :) (1) Fajne miejsce :) Fajna obsługa :) Świetny klimat i atmosfera :) Muzyka dla... JA Polecam każdemu! (1) Miła rodzinna atmosfera,bez napięcia i zbędnego lansu.idealne miejsce na... Agata nie polecam (2) Niestety rozczarowanie sięgnęło zenitu:( ceny może i ok ale drinki mocno... Kasia
cudowne miejsce (1) Uwielbiam to miejsce! Cudowna muzyka, wspaniała właścicielka Maja, pyszne... Ania Ba łomżing na bupingu (1) Ciekawy klimat, ludzie, muza i napoje. Wszystko w przyzwoitej cenie.... Marcin Jak za dawnych dobrych czasów :) (1) Już nie ma dzikich plaż ani takich miejsc jak to. Weekend spędzony we... Tomasz Bajeczne miejsce (1) Przeurocza obsługa i bardzo niskie ceny! Fantastyczna atmosfera! JanStefan Nie wiem dla kogo,nie dla mnie (1) Ogólnie to zastanawiam się po co istnieją takie miejsca? Wystrój... Olka Dla retromaniaków (1) Bywam tam ostatnio prawie co weekend. Gorąco zachęcam wszystkich do... Ola Retromaniak-POLECAM (1) Ostatnio miałem kawalerskie w Retromaniaku i gdybym się żenił drugi raz... Sławek Retro, inaczej, kameralnie (1) Ech...na poludniowym-wschodzie Polski brakuje takiego miejsca :( jeśli chcesz... Kaja Najbardziej przyjazne miejsce w Sopocie (1) Cudowni ludzie, cudowne miejsce, niskie ceny (jakby to nie był Sopot).... Rodin Miejsce z dusza:-) (1) Swietne miejsce, bardzo klimatyczne, obsluga bardzo mila, ceny ok. Czego... Asia Rewelacja (1) Klub, w którym organizowane są imprezy tematyczne. To fajna inicjatywa,... Anna K Jest INACZEJ (1) Serdecznie polecam to miejsce, bo jest inne niż wszystkie w Trójmieście.... Klubomaniaczka Pomysłowe Srody:) (2) Od momentu wprowadzenia połówek w barze w Srody,jestem tam ze znajomymi... Degustator:) uwaga przy płaceniu (2) Byłem w Sopocie przejazdem, zdecydowałem się napisać zeby ostrzec. Uważajcie... Andrzej :) (1) polecam PiotrK Słabo (1) Słaby wystrój, brak klientów, słaba obsługa. ML Dość komercyjnego Monciaka! (1) Witam,postanowiłem napisać swoja opinie ponieważ urzekł mnie klimat panujący... grzesiek J.