OK (1) Wymiana opon bardzo sprawnie przebiegła - w tempie ekspresowym. Zwłaszcza, że... Kamila Panika (1) Spanikowałem, gdy mój wybitny samochód zaczął wręcz warczeć podczas jazdy...... Rado oponki (1) Oponki zimowe kupione na ten sezon - nówki sztuki, dobra cena, dobra firma.... Ola
Sprawdzony (1) Bardzo przyjemna wizyta. Opony szybko i sprawnie zmienione, powiadomili mi,... Magiera OK (1) Opony zakupione w bardzo dobrej cenie i zamontowane w okazyjnej promocji.... Malwina Naprawa (1) Jako, że jestem kobietą, nie do końca znam się na samochodach tak jak... Paula Są w porządku (1) Zakład Ring okazał się bardzo dobrym wyborem dla mojej rodziny.... Olaf Dobrze, że tu trafiłem (1) Bardzo się cieszę, że trafiłem do tego serwisu. Po wcześniejszej wymianie... Logo Polecam (1) Warsztat godny polecenia. Mechanicy znają się na samochodach - nie jest to... Artur Sklep (1) Sklep internetowy przejrzysty, łatwo dobrałam odpowiednie opony do swojego VW... Krystyna Polecam (1) Opony w dobrej cenie, zamontowali od ręki, bez żadnych problemów. Zakład robi... Janina Tanie dobre opony z montażem (1) Znalazłem na ich stronie internetowej tanie fajne opony, które zamontowali mi... Marek Wymiana opon (1) Bardzo nie miła obsługa przy przyjęciu auta do wymiany opon. Janusz Super (1) Ogromny warsztat, szybko realizują zgłoszenia. System rezerwacji jest bardzo... Mateusz Dobre opony (1) Zmieniłem u nich opony na zimowe, jestem bardzo zadowolony. Jeździ mi się... Wiktor Bardzo pozytywnie (1) Szybko, tanio i z dużą życzliwością. Bardzo pomocni, fachowi ludzie. Dzięki... Grzes Najlepsi (1) Najlepsi mechanicy, z jakimi moje autko miało do czynienia. Podejście poważne... Ola Dobry serwis (1) Szybko naprawili moje auto, w sposób przystępny wyjaśnili, na czym polegała... Michałł Geometria kół (1) Postanowiłem udać się do tego serwisu na ustawienie geometrii kół. Niby... Tomasz Najlepsze opony (1) Tak jak w tytule, jak dotąd to najlepsze opony, na jakich jeździłem. Muszę... Golenio