Klient - ocena (2) Przyjazd po przechowywane przez poprzedniego właściciela koła. Pomoc przy... Klient Artur - ocena (1) Dramat.Omijać szerokim łukiem. Artur Stały klient - ocena (1) Serwisuje u nich swoje samochody od 14 lat i mogę polecić to miejsce. Stały klient
tata - opinia (1) Bardzo dobre wrazenie. Mowia co trzeba zrobic, a co mozna zrobic pozniej i... tata bonieq - opinia (1) Brak słów żeby opisać moje doświadczenia z tym pseudoserwisem. W zasadzie nie... bonieq Marek - opinia (1) Pełny brak profesjonalizmu. Wymiana opon 1,5 h. Dla nich klient to wróg - NIE... Marek Nie zadowolony - opinia (1) (...)Złapałem kapcia i podjechałem o pomoc w zmianie koła na zapas czego nie... Nie zadowolony subaru - opinia (1) Najdroższy serwis w PL; przekładka opon ponad 300pln; subaru Krzysztof Nowak - opinia (2) Przyjechałem z kapciem. Opony nie naprawiono i powiedziano usunięto jakaś... Krzysztof Nowak Odradzam (2) Wymiana opon na letnie - założyli na felgi po czym zakomunikowali, że jedna... Marek - opinia (1) Bardzo drogi serwis. Nie uprzedzają o kosztach. Nie polecam. Ok (1) Oj tak, Ring to jest klasa sama w sobie - sprawdzony warsztat i świetna... Damięcki Śmiech (1) zdecydowanie odradzam. Załatanie dziury po klasycznym gwoździu z... Broneck Profesionalnie (1) Miałem robiony przegląd samochodu i opon oraz wymianę klocków w samochodzie.... Marcin dobry serwis (1) W końcu serwis który nie oszukuje swoich klientów! Mają świetny kontakt z... Paweł polecam (1) świetnie wykonana usługa, ludzie bardzo mili, znają się na rzeczy. Aneta Twrorczyk Katatrofa (1) Notoryczne opóźnienia w usłudze pomimo wcześniejszej rezerwacji ( również... Tomasz dobry sprzet (1) maja dobry sprzet do wywazenia kol. szybko im to idzie i widac, ze nie robia... Niesool Bardzo fajni (1) Jestem bardzo zadowolony z faktu, że w końcu znalazłem dobrego i starannego... Jan OK (1) Dobry wulkanizator, dobre ceny wymiany, warzenia i opon - dobierałem u nich... Wiktorowicz