Lepiej być nie może (1) Znają się chyba na wszystkim. Nie ma takiego problemu, któremu by nie... Seba Najlepszy! (1) Ode mnie maksymalna ocena. Najbardziej nowoczesny, rzetelny i solidny serwis.... Filipek Ring najlepszy w Gdańsku (1) Tak jak w tytule. Nie widzę obecnie lepszego serwisu samochodowego na terenie... blaszak
Szybko, sprawnie, tanio (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. Po przyjeździe od razu się mną zajęto.... kopalek Z polecenia (1) Wybrałem ich z polecenia znajomego bo miałem bardzo poważny problem z... ptasznik Nic dodać nic ujać (1) Polecam każdemu kto chce mieć dobrze naprawioną usterkę i nie chce... prokoncik 8/10 (0) Moja pierwsza wizyta i moje pierwsze wrażenia. Serwis generalnie bardzo... gronko Fachowość na najwyższym poziomie (0) Zgadzam się z dwiema opiniami poniżej w 100%. Od siebie dorzucam tylko... Elizenki Średnia cena, super jakość serwisu (1) Niektórzy narzekają na cenę ale jest ona jak najbardziej adekwatna do jakości... kikutek Szybko,profesjonalnie i za dobre pieniądze! (1) Byłem ostatnio wymienić tylne amortyzatory. Wcześniej umawiałem się na wizytę... kliczko Opony- rewelacja (1) Ja jestem bardzo zadowolona z z opon, które tam kupiłam. W ogóle piszę o tym... hanka Znają się na rzeczy (1) Dopiero tutaj panowie mechanicy poradzili sobie z usterką w moim aucie.... gucio Profesjonalizm (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Nie mamowy żeby powiedzieli, że czegoś się... hakuma Omijać szerokim łukiem! (1) Szkoda słów - omijajcie tych pseudo-mechaników! Po naprawie alternatora... Kaii Profesjonalizm - to co wyroźnia Ring na tle innych wulkanizatorów (2) zmieniam tam opony co sezon w trzech samochodach, korzystałem z geometrii,... k SERWIS godny polecenia! (1) Za każdym razem, kiedy oczywiście zachodzi taka konieczność, opony kupuje u... TomekCars Wymiana i zakup opn (1) Profesjonalnie miło oraz w bardzo przystępnej cenie. Widać, że Właściciel zna... Ania Wymiana opon (1) Byłem na wymianie opon w tym warsztacie i jestem pod wielkim wrażeniem... Wojtek Zakup opon (1) Zakupiłem opony do samochodu, duży wybór i można się dużo dowiedzieć jakie... Piotr Wymiana płynu hamulcowego (1) w dniu dzisiejszym wybrałem się na wymianę płynu hamulcowego koszty w... BMW