Jest ryzyko - jest zabawa :) (1) Ryzykownym było to,że tort zamawiany był przez internet. Jednak to,co... Aga Polecam gorąco (1) Polecam cukiernię i jej wyroby. Zamówiony tort nie tylko wyglądał wspaniale... Klient Super torty (1) Polecam, zamawiam co roku tort albo kilka, za każdym razem jest nie tylko... Dorota
Polecam!!! (1) Tort w tej pracowni zamówiłam pierwszy raz na chrzest syna.Jestem bardzo... Mona Najlepsze, najsmaczniejsze i najpiekniejsze torty na swiecie! (1) Tort wart swojej ceny, serce peka przy krojeniu pierwszego kawalka, bo az zal... Asia wyśmienity tort (1) Zamówiłam tort na rocznicę ślubu rodziców. Był to strzał w 10! figurki były... Dominika Torty jak marzenie (1) Tylko w tym roku zamawialam w cukierni 3 torty na rodzinne jubileusze m.in.... Ania Pracownia pysznie artystyczna (1) Wspaniały tort, o niezwykłych walorach smakowych przygotowany z najwyższej... Monika Fox Tort na wieczór panieński (1) Już drugi raz zamówiłam z pracowni tort, tym razem na wieczór panieński... Justyna Rewelacja!! Mistrzostwo wśród tortów (2) Absolutna rewelacja. Nie znałam wczesniej osobiście Pracowni Tortów, ale... Monika Fantastyczny tort na chrzciny! (1) Tort zrobił ogromne wrażenie na mnie i gościach! Niesamowita precyzja i... Kasia Najlepsi - Najsmaczniejsi ! (1) Najlepsi jak zawsze ! Martin Tort na 1 urodziny:) (2) Trafiliśmy w internecie na ofertę tej pracowni i nie zawiedliśmy się. Bardzo... Maciej i Malwina Joanna - opinia (1) Polecam wszystkim. Smaczne torty, a wygląd to chyba nie musze nawet... Joanna Malwina - opinia (1) Polecam gorąco:) smacznie i pomyslowo Malwina Niebo w gębie (1) Co prawda dwa lata temu zamawiałam torty na swoją 18-nastke. Zamawiałam... KHDW TORT WESELNY (1) POLECAMY!!! Tort był cudowny!!! Przepyszny, pięknie wykonany ze starannością,... Monika i Rafał CZEKOLADOWE GLANY (1) To nie był zwykły tort ze względu na swój kształt. Wyszedł genialnie!!!... Justyna tort dla 70-latka (1) Wszystkie detale na torcie zostały wykonane perfekcyjne - tort był... Ela Magda - opinia (1) Zamawiałam z tej cukierni już dwa torty i na pewno na tym się nie skończy:)... Magda