Tort PRIMA SORT (1) Zamówiłam synkowi 2 torty na urodzinki - jeden okrągły z ""naklejonym"... Beata Bardzo wysoka jakość za rozsądną cenę (1) Miałem okazję zamówić tam dwa torty po ok. 2 kg. Pierwszy o smaku jagodowym,... Maciej Naskręt Macieks - opinia (1) Pracownia godna polecenia, kilkukrotnie byłem klientem Pracowni Tortów... Macieks
Pyszne torciki! Gorąco Polecam! (1) Zamówiłam tort na wieczór Panieński. Po zdjęciach na stronie Pracowni mogłam... Julia Wow (1) Witam, skorzystałam z usług pracowni i cała rodzina była zachwycona. Dzieła... iwa Słodkie cuda (1) Słodka Pasja to mix słodkich pyszności i zarazem arcydzieło wykonania. Super... Justyna Super ! (1) Dziękujemy, tort zachwycił wszystkich a najbardziej solenizanta. Hanka Polecam (1) Pysznie, przepięknie i miło ! Więcej nie muszę dodawać i wychwalać bo jest... Majka Smaczne i piękne a to w Gdańsku wyjątek. (1) Dawna cukiernia Róg Wojskiego przeszła chyba jakąś rewolucję w stylu Magdy... Magda Lisowska Torty !!! (2) Witam. Torty które robią na zamówienie z masy marcepanowej są tak piękne, że... Ratajska