Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

kontynuacja wątku http://forum.trojmiasto.pl/Roma-Lapino-slub-i-wesele-t130506,1,11.html

tamten dość długo się ładował.. :)

zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

wysylam ci zdjecia ktore mozesz wstawic jak chcesz i link dla ciebie zebys obejrzala sobie jeszcze inne:)

a jak nie dasz rady wyslij mi na maila to ja tutaj wstawie

musisz wejsc na imageshack.us
zaladować zdjęcia
i jak sie pokaze adres

http://img. ( coś tam) to go skopiuj tutaj na forum

ale przed tym http://img. ( coś tam ) musisz zrobić to tak

ten adres

tylko bez tych spacji;p

o czedsc fajnie ze jestes wlasnie skonczylam czytac jeszcze raz twoja opowiesc ,mialas super sukienke,sluchaj jak wstawic zdjecia na trojmiasto chetnie pokaze sie innym :)

amishu@o2.pl czekam ;p

Witam wszystkiim 24.09.2010m minal w ekspreswoym tempie.Roksana ja rowniez z wybrou sali jestem zadowolona w 100 %.

Dzien od rana byl jeszcze do przezycia wszystko bylo dopiete na ostatni guzik,tylko kazdy wydzwanial mi cos chcial ale dalalm rade,

Fryzjer kurde nazwy nie znam w Pruszczu Gdanskim chyba salon weronika nowe bloki kolo tesco tanio i naprawde wspaniale,

Paznokcie ALina tylko i wylacznie od lat salon Trio w Gdyni

SAlon Ideale w Gdynia Orłowo Dominika k0osmetyczna pelna para:):)

MAkijaz Ela Skoczeń nawet kuzynkia z francji sie u niej malowala i byla tak jak ja naprawde zadowolona.

Co do sali Agata jestes niezastapiona.Sala wygladala jak z bajki szczerze mowiac prawie w 100 % zdalam sie na jej wrodzony talent i wiedzialam ze mnie nie zawiedzie,kaplica widac tam dotyk boskiej reki:)

Jedzenie hmm nie wiem malo jadalam ale goscie byli zachwyceni swiniak prezent od moich rodzicow ponoc palce lizac ,jedzenia zostalo jeszcze na poprawiny i nadal bylo za malo,

Obsluga ludziska jestescie kochani i naprawde spisaliscie sie na medal w zyciu jeszcze nie spotakalm tak cudownej obslugi nigdzie i nigdy.

Pani KIEROWNIK obiekt wiecznych sporow forumowiczek JA OSOBISCIE MOGE POWIEDZIEC ZE PRZYLOZYLA SWOJA REKE I SERCE BY MOJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEN BYL TAKIM JAKIM BYL, PANI KIEROWNIK DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ ZE BYLA PANI W TEJ CHWILI Z NAMI,DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE NIESPODZIANKI PUSZCZONE GOLEBIE I ZA USMIECH W KAZDEJ CHWILI.

FAJERWERKI HMMM :):)

ROKSANA DOBRY GUST U MNIE TEZ STRZELALA FIRMA WULKAN Z PRUSZCZA GDAŃSKIEGO ,POKAZ PELNA PARA, FAJERWERKI WODNE MMM:):)

PLONACE SERCA
TANCERZE OGNIA ONI ROWNIEZ PRACUJA DLA TEJ FIRMY
I TO BYLO SHOWW.TEN OGIEN TE ISKRY.

OHH KURDE JAK KOGOSZ POMINELAM DAJCIE ZNAC

ZDJECIA OO BYM ZAPOMNIALA WWW.BETRISA.PL ZDJEC JESZCZE NIE WIDZIALAM ALE LUDZIE FAJNI MYSLE ZE BEDA SUPER.

ZDJECIA CHETNYM NA MAILA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam.. wszystkie dziewczyny, miłe , wesołe sympatyczne.. :))

Pani Kierownik to naprawde równa babka ;)

no ja jeszcze dwa dni,ale mam super przeczucie co do kelnerek widzialam sie ostatnio z nimi agentki nie z tej ziemi juz je polubilam :))

agata rewelacja na 110%

A Pani Kierownik lepiej trafic nie moglam :):)

hej dziewczyny, długo mnie nie było, bo nie mam kompletnie czasu, nowa praca, zarówno i mnie jak i u męża, mały remont mieszkania,

zainteresowanym wyślę mój szczegółowy komentarz na temat wesela w romie na mejla ;)

a tak ogólnie

POLECAM SERDECZNIE:
Amlkę z make-up studio w Pruszczu Gd.
hp foto-video z Gdyni
fotosław z Gdańśka
salon Nicole, super fryzurkę wyczarowała mi Marta
dj - Grzegorza globoart.pl

Roma opis:
Jedzonko bardzo dobre, fajny klimat w namiocie, mają podświetlane sufity które robią wrażenie. No i tort na pomoście to też fajna atrakcja.

Mieliśmy DJ, polecamy Grzegorza globoart.pl
Jak ktoś ma trochę więcej kasy to polecam zainwestować tysiaka w firmę dekorującą sale.

Plusem były kelnerki, którym co prawda trzeba było na coś zwracać uwagę, ale robiły to od razu bez marudzenia, bardzo miłe.

dziewczyny czekam na sprawozdanie jak bylo:):):):
ja mam slub 24 wiec czas leci :):)

j

no to jeszcze na mnie czas zostal miesiac :):))

gratuluje dziewczyny :* i witam w gronie mężatek :D mówiłam że nie ma się czym martwić i że bedzie super :)

ja tez ;p
jutro :P

Egipt :)

hehe evita ;)
gdzie w podroz jedziecie??

aha...

no i przed wejściem do namiotu widziałam Roksane :) hahaha z piękną koszulką z napisem " SUPER ŻONA" :)

hej dziewuszki!!!!

jestem już szczęśliwą żonką :) :) to był ślub moich marzeń:) wesele....super!!!to za mało powiedziane!!!! jedzenie przepyszne!!!! mało zjadłam, bo nie było kiedy,ale goście byli zachwyceni!!!! tyle zostało,że lodówka załadowana po brzegi :) dekoracja REWELACJA!!!! Agata to mistrzyni, po prostu bosko!!!!! stoły wyglądały bajecznie....i ta niespodzianka od ośrodka....i tort na pomoście......to miejsce, ten klimat....... no i pani dyrektor, zajrzała kilka razy, sprawdzic czy wszystko ok- prawie niezauważalnie!!!! pięknie powitała, podpowiedziała co i jak !!!!

POLECAM, jeszcze raz POLECAM!!!!!!!

więcej jak wrócimy z podróży,na pewno wrzucimy fotki:)

serdeczne podziękowania dla Romy:)

było przeeeeeeeeepieeeeeeeeeeeeeeeknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem żonką :D cudownie .. ;)
osrodek rewelacja zero problemów!!!!!!!!!!!! dekoracja - co prawda 3/4 rzeczy sama kupilam ale agata i dziewczyny przepieknie to zrobily!!! polecam polecam! a fotki jak wroce do domu bo jestesmy jeszcze tutaj.. i mamy widok na wesele evity ;) pieknie wyglada.. ;))

roksana czekamy az opowiesz nam jak udalo sie wesele ?

muzyka,wystroj atrakcje jak bawili sie goscie :):)Jak bedziesz mogla prosze cie bardzo wyslij mi kilka swoich zdjec z wesela,na panterallegro@wp.pl

tyle pisalas przed slubem ze az jestem ciekawa jak wszystko poszlo.

suuper!!!!

słyszałam o Waszym ślubie na ośrodku :) jak byłam ostatnio":) Roksana jak masz jakieś foto to tez mi prześlij":)