Re: Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2
My juz po!
Wszystkim, ktorzy sie zastanawiaja nad Roma a boja sie ze wzgledu na rozne wczesniejsze komentarze, z czystym sumieniem POLECAM to miejsce na wesele. Jedzenie przeszlo moje najsmielsze oczekiwania, nie bylo goscia, ktory by nie chwalil. Nie dosc, ze pyszne to bylo go bardzo duzo - od poczatku do konca stly byly pelne, pozniej jeszcze na poprawinach pojedlismy i w domu tez nie mamy gdzie upchnac tego co zostalo. Obsluga uwijala sie tak, ze czyste talerzyki pojawialy sie znikad, i to rowniez nie tylko moja obserwacja ale goscie rowniez zwrocili na to uwage. Jak mielismy jakies dodatkowe prosby w miedzyczasie to tez nie bylo problemu, jak ktos pojechal na jakis czas do psow i wrocil, to jedno slowo i mial gorace danie podgrzane. Agata super dziewczyna i bardzo obrotna i pomocna, wprawdzie dekoracje mialam robione w prezencie przez kogos innego, wiec pod tym katem nie moge jej ocenic, to jako 'obsluga' byla niezastapiona. Pani dyrektor zajrzala tylko od czasu do czasu czy wszystko jest w porzadku a poza tym byla caly czas dostepna w biurze jesli cos bylo potrzeba. Wszystkie Panie z obslugi przemile i usmiechniete. Jak dla mnie, nie moglo byc lepiej pod wzgledem organizacji i urokliwosci tego miejsca. Jak odpoczne to postaram sie napisac wiecej np o ksiedzu Januszu (rewelacja) i innych sprawach a poki co chcialam tylko upewnic wszystkie dziewczyny, ktore jeszcze czekaja na swoj dzien w Romie, ze podjely sluszna decyzje. Jesli macie jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrowionka
0
0