Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

kontynuacja wątku http://forum.trojmiasto.pl/Roma-Lapino-slub-i-wesele-t130506,1,11.html

tamten dość długo się ładował.. :)

zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

to ciesze sie ze Wam sie podobało :)

Szczerze polecamy ten Ośrodek i przepraszamy za tak długi tekst ale nie mamy czasu by przesiadywać na forum.
Pozdrawiamy Agnieszka i Przemysław 13.08.2010

Tort podany na molo i pokaz sztucznych ogni trwający ok. 5 min które zamówiliśmy po sąsiedzku w przejazdowe hurtowni fajerwerk „top 10” To także strzał w dziesiątkę goście byli pod wielkim wrażeniem :)
Wesele trwało od godziny 13 00 do godziny 2 00 jak na wesele 13 godzin to wystarczający czas by obudzić się z bólem nóg i zdobycie nie jednego odcisku.

Pani Danusia nie dość ze zrobiła nam niespodziankę podczas wesela co było dla nas wielkim wyróżnieniem to zaproponowała by następnego dnia zorganizować dla gości Śniadanie w grillowej chacie ponieważ wielu z nich zostało do niedzieli na domkach i tak dziewczyny przygotowały śniadanie na 35 osób gdzie podano to co zostało nam z wesela bigos, kiełbaski, zrazy, cepeliny, rybka, kotleciki, zimne zakąski itp. oczywiście ciacho którego było wiele : ) Dziękujemy.

Pani Kierownik Dobre pomysły dzięki niej Mieliśmy okazje wjechać na przystrojonej koparce od bramy głównej do samej kapliczki na wysokości drugiego piętra w śród drzew niesamowite uczucie ludzie zerwali się z plaży by popatrzeć wykrzykiwali życzenia coś niesamowitego. Z panią Kierownik omawialiśmy Menu wszystko wspaniale z pośród dwóch przygotowanych można zrobić totalny mix jeden minus barszcz czerwony mi osobiście nie smakował ale nie wiem jak innym :)

Obsługa Kuchni i to o co ludzie się zamartwiają. Nasze wesele było skromne bo zaledwie na 53 osoby ale jedzenia dużo i smacznie cała reszta została zwrócona. Jedynie jaki błąd zrobiliśmy to zamówiliśmy 17-cie blach ciast zdecydowanie za dużo bo 8-em w zupełności by starczyło.

Mało tego że Pani Agata zajęła się strojeniem Sali i kapliczki to w dodatku podjęła się zrobienia Wiązanki ślubnej Lilie trawa niedzwiedzia nadziewana kryształkami przepiękna zdjęcie także mogę udostępnić tylko za dwa tygodnie bo tyle potrzeba fotografowi na obróbkę a amatorskich nie mam . Dziękujemy za ciężką prace Pani Agatko :)

Następnie Pani Agatka Młoda bardzo kreatywna i pomocna osoba ze wszystkim można do niej się zwrócić uprzejmość za uprzejmość z plusem odda serce na dłoni . W naszym przypadku przyjechaliśmy do ośrodka dzień wcześniej zarezerwowaliśmy domek Ambasador rewelacja i już od 14-stej mogliśmy brać udział w strojeniu Sali bo chcieliśmy być cząstką niego Kwiaty, serwetki, świeczki, balony kupiliśmy sami ponieważ mamy dojścia do hurtowych cen a resztą zajęła się Agata i dziewczyny, my dmuchaliśmy balony, wymyślaliśmy gdzie posadzić kogo bo przygotowaliśmy winietki oraz uczyliśmy się tańczyć i układaliśmy chorografię naszego pierwszego tańca przy okazji mieliśmy przyjemność spotkania z Roksaną.S która pytała nas o strojenie i kwiaty. (Roksana o nic się nie martw  Na pewno będziesz zadowolona. Strojenie Sali zakończyło się o 2 w nocy wyglądała pięknie zdięcia mogę przesłać co prawda amatorskie ale jeśli chcecie zobaczyć to piszcie przemi82@o2.pl.

Zaczniemy od dziewczyn obsługujących nasze wesele oraz biorących udział w przygotowaniach strojeń Sali w naszym przypadku była to Kapliczka oraz namiot. Dziewczyny przesympatyczne uśmiechnięte zawsze na miejscu nawet jeśli usłyszą jakieś ale potrafią zareagować uśmiechem i miłą odpowiedzią tak było w przypadku mojej wysoko postawionej Ciotki pretensja że w toalecie dla plażowiczów był piasek na ziemi  uśmiech i za 3 minuty było czysto. Brawo dziewczyny tak trzymać.

Witamy Wszystkich Serdecznie,
Na początku naszej wypowiedzi chcemy powiedzieć wam coś o sobie, Jesteśmy młodą parą bardzo otwartą do ludzi i w przypadku ośrodka Roma jako miejsca na ceremonie ślubną oraz wesele oddaliśmy wszystkim tam pracującym siebie i nasze pełne zaufanie, teraz jesteśmy już po ślubie który odbył się 13 w piątek o godzinie 13-tej wiemy że było to największe i najmilsze doświadczenie. (bo nie można być anty i oceniać ludzi kiedy się ich nie zna i wzorować się na opiniach innych dlatego też nie jesteśmy zwolennikami forum internetowego) a słowa nasze kierujemy do ludzi którzy chcą by ta chwila była najpiękniejszą chwilą życia i dokładają wszelkich starań by rzeczywiście tak było. A nie do Panów i Panienek które głowy mają w chmurach i uważają że kasa jest najważniejsza i załatwi wszystko.

hej dziewczyny mam wazne pytanie za tak czytam ze tu organza tu tamto a wy wogole nien placicie za przystrojenie sali i robicie wszystko same czy jak ?

bo koszt przystrojenia sali jak dobrze pamietam to 500 zł i co wchodzi w skald tej kasy?

bo juz ze krzesla nie maja pokrowcow w tej cenie to wiem ale co zkwaitami swieczki serwetki i inne pierdoly mi zostal 1 msc i 11 dni ::):):)

evita ja zamowilam 120x80 ale od innego faceta oby przyszlo! :)
jedziemy dzis do lapina.. zalatwiac sprawy zwiazane z dekoracja.. :)
biore 'probki' tego co juz mam i bede rozmiawiac z agata o szczegolach.. :)

co z suknia?

http://www.banery.waw.pl/

Roksana tu zamawiałam tę naszą fotkę :)

to zależy jak ta organza ma być ułożona??? zapytaj :)

ja mam rolki na stoły 5 sztuk na 5 stołów. zobaczymy co powie agata

aha, super:) w razie czego pożyczę ci organze na stół:) musisz mi dać znać ile będziesz chciała rolek :)

ja lilie będę miała na bank:) białe:)

evita spoko .. ja mam 261 m organzy na krzesła wiec to wychodzi na 118 krzeseł.. :)

w czwartek jade do łapina ugadać się z agatą co do dekoracji : )

kwiaty na stoły??
nie wiem jakie.. - bede musiala pomysleć. ale wezme to co akurat na giełdzie bedzie i bedzie tanie w fiolecie:)

Roksana!!

doszłam do wniosku,że jednak chce pożyczyć od ciebie kokardy na krzesła:) na ile krzeseł masz?? resztę sobie dokupię:) mogę w zamian pożyczyć ci tą organzre na stół, bo u nas na 6 stołów Agata wyliczyła,ze mamy kupić 11 rolek ( jeżeli organza ma być pomarszczona), ja kupie chyba 8, więc mogę ci pożyczyć? chcesz???? jak coś dokupie dam Ci znać :) jakie będziesz miała kwiaty???

lu wszystkiego naj :)

lu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!:)

ja za 11 dni.. :) i ten wielki dzien!! :)

nie moge sie doczekac, ale ciagle mysle ze czegos zapomnialam.. :P