Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo mi się podoba w szkole. Chodzę na lekcje indywidualne z hiszpańskiego... Pasjonat Świetna szkoła (1) Serdecznie polecam szkołę Romanica. Świetna kadra, przesympatyczna właścielka... Roma Rombnica - nie polecam (7) Poziom nauczania języka włoskiego oceniam pozytywnie. Szkoła w trakcie nauki... Uczennica
Przygotowanie do egzaminu DELE - polecam! (1) Do szkoly uczeszczalam przez dwa lata i po przerwie wracam na kurs hiszp... Monika Bardzo dobra szkoła językowa! (1) Serdecznie polecam zajęcia w Romanice. Lekcje języka włoskiego z Panią Jolą... Dominika POLECAM (1) Romanica jest szkołą, w której przygotowywałem się do egzaminu z języka... Tomek POLECAM!!! (1) Wysoki poziom nauczania, wykwalifikowana kadra ( serdecznie pozdrowienia dla... Alicja Polecam i zachęcam do nauki :) (1) Romanica to w mojej ocenie najlepsza szkoła w Trojmiescie do nauki języka... Hiszpanka Gorąco polecam (1) Małe grupy sprzyjające nauce. Wykwalifikowana i doświadczona kadra - native... MAP NAJLEPSZA SZKOŁA JĘZYKÓW ROMAŃSKICH W TRÓJMIEŚCIE (1) W Romanice uczyłam się hiszpańskiego 3 lata. Mając rozeznanie w szkołach... M Nie wiadomo ile kosztuje 1 h nauki w tej szkole ani ile godzin będzie w semestrze. (1) Szkoła nie przedstawiła zasad redukcji godzin w przypadku gdy grupa w ciągu... Uczennica polecam ! (1) ja zaczęłam kurs w zeszłym roku, i w tym na pewno wrócę ! super atmosfera,... ania Zdecydowanie polecam!! (1) Od 2 lat uczęszczam na kurs hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolony podobnie... Student hm (1) atmosfera jest rewelacyjna....ale nie moge tego samego powiedziec o poziomie... miqa Nie polecam wymagającym (1) Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze... Joanna