Rondo

Kursy prawa jazdy

Reda, Łąkowa 9

Polecam (1) Zdecydowanie polecam Ośrodek szkolenia RONDO! Miałam przyjemność jeździć z... Ania SEICENTO!!! :D Gorąco polecam !! (1) Ośrodek naprawdę godny polecenia! Miła obsługa, a jeszcze lepsi instruktorzy... Patrycja Polecam (1) Po nieudanym egzaminie,który był skutkiem beznadziejnego przygotowania w... Gosia
Zdałem bez problemu (1) polecam szkołę RONDO dobrze przygotowują do egzaminu jak i do jazdy już po... Kursant Wielki plus! (1) Polecam gorąco! Teoria zdana za 1 razem. . praktyka niestety za 4 ale... baba za kółkiem :) zdecydowane TAK! (1) Teoria, za pierwszym, praktyka za pierwszym, obsługa perfekcyjna,... dominik Zdecydowanie polecam ! (1) Naprawdę bardzo polecam! Zdałam za pierwszym razem i 30 godzin w zupełności... J Najlepszy instruktor!! (1) Zdałam! Oczywiście wszystko dzięki naaajlepszemu instruktorowi na tej... Aleksandra kat.A (1) Jeśli chodzi o zrobienie prawa jazdy na kategorie A to bardzo polecam tą... Sławomir D Polecam (1) Ośrodek super. Wykłady zawsze prowadzone w miłej atmosferze. Pani Magda z... Dominika Świetna szkoła - polecam! (1) Pani Magda z biura jest bardzo sympatyczną osobą. Instruktorzy Arek/Irek... Agata Krysia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z szkoły rondo, wykłady są prowadzone w miłej... Krysia Uwaga Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Bardzo, baaaardzo polecam szkołę RONDO. Wykłady prowadzone z poczuciem humoru... Aśka :) Szkoła Godna Polecenia (1) Polecam szkołę Rondo ponieważ jestem zadowolony z usług oferowanych przez ten... Robert Polecam Rondo Reda (1) Witam wszystkich kursantów, serdecznie polecam Ośrodek szkolenia kierowców... Anna Profesjonalna szkoła jazdy (1) Polecam z czystym sumieniem szczególnie Pana Ireneusza i Arkadiusza.... Marta K. Rondo Reda (1) Moim zdaniem najlepszy Ośrodek. Wszystko przeprowadzane szybko w miłej... Agnieszka kategoria A, Polecam gorąco! (1) Witam, instruktor Tomasz Boroch jest mega godny polecenia!!!... ela KAT.A (1) Polecam OSK ... Prowadzący Tomasz Boroch. Instruktor wymagający- co... Rafał P. kat A (1) polecam ten ośrodek. Zdałem za pierwszym podejściem bez żadnych problemów-... Mariusz