Rondo

Kursy prawa jazdy

Reda, Łąkowa 9

Kat.B (1) W 100% polecam wszystkim tą szkołę. Zdałam za pierwszym razem i to dzięki... Mała Polecam "Rondo" (1) Witam polecam gorąco ten ośrodek :-). Fachowe przygotowanie zawdzięczam Panu... Rutar Agnieszka Kn - opinia (1) Gorąco polecam !!! 12 listopada zdałam za drugim razem. To niewątpliwie... Agnieszka Kn
Super ośrodek (1) Polecam gorąco ten ośrodek:-) Instruktor Krzysztof jest rewelacyjn, wziełam... Kasia K. Zajefajnie (1) Byłem uczestnikiem kursu na kat.A. Obsługa biura Pani Magda BOMBA REWELKA,... Krzycho Licho Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony. Fachowe, profesjonalne przygotowanie do egzaminów.... Piotras Zdalem 2 KAT za 1 razem (1) Wszystkim polecam ta szkole!! Pan Tomasz nauczyl mnie wszystkiego co bylo... Tomek K. jest OK (1) Czytalem na innym forum opinie o tej szkole i az sie zdziwilem ze facet... banan_12 czarnula - opinia (1) POLECAM W 100%. MIAŁA GENIALNEGO INSTRUKTORA - PANA JURKA POLASZKA. DZIĘKI... czarnula polecam (1) Kurs konczylem w innej szkole. Tu wykupilem kilka godzin i zdalem. nie bylo... gruby Instruktor (1) Moj instruktor pan Jerzy P. jest super! po 20 godzinach juz moglam spokojnie... majanowa ok (1) szkoła jest ok spoko podejscie maja do ludzi. wlasnie zdalem egzamin. co... Andrzej super! (1) Jestem bardzo zadowolona. Na poczatku nie odpowiadal mi przydzielony... Ania N. nea - opinia (1) Profesjonalnie szkolą - uważam, że Krzysiek nauczył mnie nie tylko jak zdać... nea kat c+e (1) 20-tego stycznia zamieściłem swoją pierwszą opinie po zdanym egzaminie na kat... Robert dodatkowe jazdy na kat C (1) w tej szkole wykupiłem w sumie 4 godz dodatkowe i mogę powiedziec że... Robert