Rondo

Kursy prawa jazdy

Reda, Łąkowa 9

super OSK (1) Bardzo dobra szkoła, która przygotowuje do egzaminu i bez problemu mozna zdać... kursantka 2013 - Emilia P O L E C AM (1) P O L E C AM MADZIA Kategoria A (1) B.dobre podejscie do kursanta Wielki dzieki Tomek za przygotowanie do... Jarek
Polecam :) (1) Szczerze polecam ośrodek szkoleniowy Rondo w Redzie. Instruktorzy wymagający,... Justyna Bardzo polecam :) (2) Polecam wszystkim ten ośrodek, co prawda zdałem za drugim razem, ale to z... Łukasz D. Polecam! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy. Obsługa z biura bardzo miła,... swiezykierowca Kat. "C" (1) Nic dodać nic ująć rewelka. Zdałem za pierwszym razem kat.C. Instruktor... Luki Polecam (2) Z czystym sercem polecam tą szkołę! Mój instruktor Łukasz jest nie do... Ania Zdecydowanie POLECAM! (1) Zacznę od tego, że zdecydowanie polecam to OSK wszystkim, którzy chcą zdawać... Ja ;D 100% polecam (1) prawko zdałam za pierwszym razem, instruktor Irek H. był z*******y. Polecam... justyna ZDAŁAM!!! (1) Poza tym, ze zdałam to nie wiem co powinnam jeszcze napisać... A tak serio to... Ania polecam:) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w rondzie. Instruktor - p. Irek H. rzeczowo... absolwentka Kategoria B1 Piotr Tkacz (1) Jestem bardzo zadowolona z swojego instruktora, bardzo cierpliwy i... Patiii Polecam (1) Zachęcam bardzo do skorzystania z OSK Rondo. Kurs trwał niecałe 3 miesiące.... NN POLECAM (1) polecam osrodek Rondo, moim instruktorem byl Jerzy Groenwald ktory bardzo... K Zdałam za pierwszym razem!!!! (2) Polecam wszystkim.Nie spodziewałam się,że za pierwszym podejściem zdam... Wioletta K. Polecam wszystkim tą szkołę jazdy :) (1) Zapisałem sie na kurs równo 3 miesiące przed 18-stymi urodzinami. Miła Pani w... Maciek I. zadowolona (1) Zdałam nie dawno egzamin państwowy i chciałam podzielić się wrażeniami... Majka Kategoria A w jak najlepszym porządku! Rondo wypas. (1) Bardzo pozytyny Ośrodek szkolenia kierowców "Rondo". Jakiś czas temu... oli - gsxr Polecam Rondo ! :) (1) Najlepszy instruktor - Zbigniew Grzelewski :) Pani Madzia jest bardzo... Daruśś ;D