Rowerowa grupa terrorystyczna ...

Kto ostatnio zauważył grupe jezdzaca w bezmyślny sposób na rowerach w rejonie zaspa, przymorze ?! Chodzi o to ze jestem tolerancyjnym czlowiekiem i sam uzytkownikiem samochodu jak i roweru. I czasem przymykam oko na drobne wykroczenia. Ale co Ci ludzie wyprawiaja nadaje sie pod mandat zagrozenia w ruchu ladowym. Jezdza ulica na dwa pasy chociaz obok jest nowa sciezka rowerowa. Przejezdzaja bardzo niebezpieczne skrzyzowania na czerowonym swietle przy czym za nic maja pieszych na pasach i tak wymieniac mozna. Tak wiec rowerowe miasto tak ale bez terroru na innych. Opamietajcie sie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Rowerowa grupa terrorystyczna ...

Słuszna uwaga. Ja również jestem użytkownikiem roweru i o zgrozo jak ci wariaci jeżdżą. Lubię również poszaleć, ale wówczas jadę do TPK
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kiedy przychodzi ci ochota na przejazd rowerem PO COŚ,
kładziesz się do łóżka i czekasz aż ci przejdzie? (sorry O.W.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widziałem ich tez. Co najgorsze byli bardzo zadowoleni z tego co robią. Mam nadzieje ze policja szybko ich wyłapie. Chyba ze wczesniej sie sami pozabijają :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma się co ciśnieniować. Kiedyś ktoś ich potrąci i będzie krzyk. Jeden uszkodzony reszta przestraszona i skończy się kozakowanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...