lekkie, mocne i rozsądne (12) Witam Temat nie był wałkowany już od jakiegoś czasu więc chyba nie będzie... pupilek Polar CS 400 - KUPIĘ (1) witam, jak w temacie, kupie używany pulsometr POLAR CS400. kontakt GG 3013500 mr.x buty szosowe scott team road nr 44 - nowe sprzedam (1) Jak w temacie. Zdjecia i wiecej info:... mxer
kolo przod 26" do zimowki (3) Hej, Do zimowki przyjme kolo przednie pod vłki 26"... stan jakikolwiek... kello Serwis Foxa w 3-mieście (13) Wie ktoś może gdzie robią kompletny serwis Foxa? Chodzi oczywiście o... cichy potrzebna pomoc w wyborze (złożeniu) roweru. (34) Witam. potrzebuję roweru do jazdy, powiedzmy, rekreacyjnej. chciałabym... Asia. Kto jeździ? (52) Dzisiaj się poddałem, przy takim mazisto-ślisko-głębokim śniegu i moje 224... Bynio zwiększyć wydolność płuc (10) sila w nogach jest, ale z plucami gorzej ;) (nie pale :) ) przy ostrych... jaa :) spinka (5) Można spinke s**** używać do łańcuchów innych firm? dbig MTB Bike Tour Gdańsk 2011r (4) terminy wyścigów http://rowery.gda.pl/ sot(GER) pokrowce rowerowe (1) witam! Jestem producentem pokrowców rowerowych. Pokrowce są wykonane z... codename88 mario (6) Witam, jestem z Białegostoku i mam pytanie. Chciałbym zaplanować długi... Mariusz Giant XTC / Tacx Swing i inne (5) Witam, sprzedam: - ramę Giant XTC rozm.M rocznik 2008, stan techniczny bdb,... wroobi widelec sztywny: 1 1/8 do koła 26'-poszukiwany (2) jak w temacie, długosc rury conajmniej 18cm... za rozsadna cene... Ziarno Dlaczego BT i Harp razem ? (11) Dlaczego Bike Tour i Harpagan znowu się "nakładają"? Nie można być w tej... emo Buty sidi lub dmt - gdzie w Trójmieście? (11) Witam, gdzie w Trójmieście znajdę sklep zaopatrzony w buty sidi lub dmt? Tomek mario (1) zamiast można, ma być morza!! sorki Mariusz Szlak KASZUBSKI im. JULIANA RYDZKOWSKIEGO - długość 56,2 km (5) czy ktoś z was jechał tym szlakiem Kaszubskim Juliana Rydzowskiego szlakiem... Marcinos rower (4) -gdzie najlepiej kupić rower trekkingowy w gdańsku dobry i niedrogi?? wd40 Rama full do XC prosba o pomoc w doborze (24) Witam. Mam ogromną prośbę o radę , mianowicie - noszę się z zakupem ramy... Neilipryde