Nowy Port - Gdyńska Marina (6) Pytanie do znawców trójmiejskich ścieżek. Czy istnieje jakieś połączenie... xyz Sprzedam rower szosowy Merida (1) Witam, sprzedam rower szosowy Merida, 2x9 przełożeń starszy osprzęt... Tomek G Hamulce Hayes Stroker Trail i tarcze 160mm XTR - bedzie pasowac? (1) jak w temacie. czy do zacisków Traila bedą pasować tarcze XTR RT97 lub RT98?... mx
Zna ktoś może wyniki elity Kujawia xc w myślęcinku ? (3) jak w temacie .... ? mtb Sprzedam siodełko rowerowe "Selle Italia C2 Genuine Gel " (1) Sprzedam siodełko rowerowe "Selle Italia C2 Genuine Gel " NOWE CENA:140 zł... kulka** SPRZEDAM (2) buty (42) 500zł piasta MACK, mtb, czarna anoda, 32 otwory, V-ki, 194g,... ŁOSIU czas zawiesić rower MTB na kołku? (18) Kurde no. Dzisiaj wybrałem sie na pierwszą poranna przejażdżkę po lesie. Co... qrt które buty wybrać (27) do wyboru Sidi Eagle lub Specialized Comp MTB... Sidi są jak dla mnie... bry XC Kujawia Myślęcinek 27.03.2011 (4) http://kujawiaxc.pl/category/myslecinek-27-03-2011/ Ktoś się wybiera ?... Rufi Sprzedam - Kellys Salamander 2007 (1) Witam, tak jak w temacie, sprzedam rower Kellys Salamander z 2006 roku.... Ada Sakwy rowerowe MAINSTREAM MSX (1) Witam. Ponawiam pytanie dla posiadaczy sakw msx. Chcę kupić sakwy rowerowe... stanmed Wyścig XC w Gdyni w tą niedzielę (5) Treki Gdynia robią sobie trening (wyścig XC) na górkach w Gdyni koło ul.... .. System TNT, Tubless ready, No-Flats itp (10) Witam serdecznie! Chciałbym się zapytać forowiczów czy ktoś używa powyższych... mct Gdynia MTB maraton (7) Według kalendarza zamieszczonego na stronie GOSiR-u maraton w Gdyni ma się... AdamL Kupie gripy:Bontrager,KCNC (3) Tak jak w temacie jak ktoś ma na sprzedaż Gripy Bontrager XXX Lite,Race X... kbr1 Gdzie w Trójmiescie moge kupic rower do dirt/streetu ? (3) Proszę. powiedzcie mi czy moge kupic gdzies w Trojmiescie NS holy albo... morales Gdzie w Trójmieście znajdę taki zestaw? (9) Witanko. Pytanie na szybko mam ... Czy ktoś gdzieś w Trójmiejskich sklepach... travisb Rowerzysto! chcesz pomóc Japonii? (1) Jeśli tak, to kupuj shimano. :-D Skandia 2011 terminy... (57) Skandia Maraton Lang Team 2011: 16 kwietnia - Kraków 14 maja - Chodzież 28... EMO Manetka (3) Witam, poszukuje manetki typu Sachs Torpedo Pentasport 5 do roweru... Tomek