Skradziono Rower Giant przy UG wydział mat-fiz-inf (27) Dzisiaj pomiędzy 13:30 a 14:30 skradziono rower Giant XTC2 stał przed... yyyy bole w kolanach (46) Jak w temacie.. W poprzednim sezonie pojawily sie u mnie nasilajace sie bole... MaCiEjOo Skandia - Chodzież 16.04.2011 (14) witam ktoś sie wybiera do Chodzieży ? być może będę dysponował busem i... boxer
uszczelniacz do opon (6) Witam Noszę się z zamiarem uruchomienia produkcji w domowych warunkach... leo rolkarze na sciezkach rowerowych (8) witam, w sytuacji ewentualnego wypadku, np zderzenia rowerzysty i rolkarza... michal WYJAZD W GÓRY 21.04do1.05.2011 (5) Witam szukam chętnych (1-2 osoby) do potrenowania w górach. Wyjazd z... Bartek Skradziono rower Kellys Salamander 2006 (13) Dziś pomiędzy godziną 14:00 a 14:20 sprzed sklepu Lidl we wrzeszczu został... Maciej Ekstremalny Rajd na Orientację HARPAGAN 41 w Lipnicy – zapisy już ruszyły! (2) POMORSKI KLUB ORIENTACJI HARPAGAN zaprasza na: EKSTREMALNY RAJD NA... TJ SPRZEDAM KIEROWNICE TRUVATIV BOOBAR do roweru górskiego MTB, DH (1) SPRZEDAM KIEROWNICE BOOBAR TRUVATIV , wykonana z cieniowanego stopu... neptune214 Kultura umila jazdę na rowerze. (50) Niestety ale tytuł jest przekorny. Dwa tygonie temu wraz z dwoma... zibek Skandia w Chodziezy (5) witam, jak ktos zaliczyl Skandie w Chodziezy i chce podzielic sie info, to... AGA-GDA Gotlandia (2) Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest zorientowany nt pogody na Gotlandii?... xantia gdzie pojeździć na morenie? (7) witam wszystkich, nie jestem maniakiem rowerowy ;) ale lubie sobie pojeździć... ~LG83 fotki z RJnO Gdańsk 2-3.04 (3) ma ktoś fotki z tej imprezy ? Rufi Powerade - szukam transportu (1) Witam, mam zamiar wybrać się na I Edycje maratonu "POWERADE" które odbywają... Piter pruszcz przejażdżka (7) Cześć, Może ma ktoś ochotę na przejażdżkę jutro 02.04 około 9:30 Mieszkam w... IT Sakwy rowerowe (3) Posiadam do odsprzedania sakwy Ortlieb mail: mbut@wp.pl sot(GER) Rower MTB do 2 tysięcy dla profesjonalnego amatora (26) Witam Na wiosnę chciałbym zakupić dobry rower. Ponieważ za pojęciem... Thegorz Jak zapicać rower 15 cm U-Lockiem? (19) Hej. Stałem się posiadaczem bardzo dobrego U-Locka - Kryptonite New York... NN Majówka rowerowa kujawsko-pomorska 29.IV -> 03.V (1) I. Dzień 1 - 29.04.2011 Piątek Start- godz. 15.30 Miejsce zbiórki -... Marek / Tczewski Klub Rowerowy