gdzie pojeździć na morenie?

witam wszystkich, nie jestem maniakiem rowerowy ;) ale lubie sobie pojeździć od czasu do czasu :) mieszkam od niedawna na morenie i zdarzyłam już odkryc że to fajny teren na przejażdzki rowerowe :) może podpowiecie gdzie mogę znaleźć jakieś mapki szlaków rowerowych w tej okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie pojeździć na morenie?

Morena nie jest znowu taka duża aby można po niej długo śmigać , masz z jednej strony las którym możesz zjechać do Wrzeszcza.
Od strony ulicy Myśliwskiej możesz pojechać na stary nieczynny poligon a stamtąd dalej np. do Otomina lub w drugą stronę do Matęblewa i dalej do Doliny Radości - Zoo - Oliwy.
Wpisz w wyszukiwarkę ( Szlak zwiniętych torów ) , tam rowerzyści opisywali trasę wraz z mapkami.
W Empiku znajdziesz mapki Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego.

Matemblewo się pisze :) - przepraszam

super, dzięki na pewno poszukam :)

może jeszcze jakieś propozycje?

pojedź sobie na poligon

poligon już zwiedzony ;) straszne tam są dziury :(
zauważyłam ze w bok od poligonu jest rezerwat czy park krajobrazowy ale nie pochodze z gd i nie za bardzo znam te tereny wię szukam jakiejs mapki zeby tam nie pobłądzić :)

google maps pomoze
http://www.gdziebiegac.pl/?cat=58

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...