czas na zmiany.. (4) -j/w czyli nowe siodlo.. na miasto,do pracy ,wypad za miasto nawet powyzej... zgred Cyklosport (36) To chyba jedyny sklep w trójmieście, który nie wpuszcza rowerzystów z... sot SZOSSSSA;) (6) Witam. Planuje zakupić szosę.Jaka rame polecacie-planuje przeznaczyc na... ..kobietka
Polska na rowery (10) Wtorek, godz 18.00 Łysa Góra w Sopocie, otwarte treningi MTB. Wszystkich... wroobi Kaszubska Włóczęga - zdjęcia (1) Zdjęcia z bazy/stopczasu i głównie trasy rowerowej VI Kaszubskiej Włóczęgi:... Adam P. Rajd do Wyczechowa na pierogi (4) Dwa lata temu zorganizowaliśmy rajd na pierogi do Wyczechowa, cieszył się... sot(GER) spam z rana (1) http://kwejk.pl/obrazek/89846/apel,do,hipsterek.html... spamer znaleziono pompkę na ul. Reja (1) dzisiaj po godzinie 18-stej na parkingu przy ul. Reja (duży parking z... m_juliet zakup roweru (7) -witam,chciałbym kupić sobie jakiś rower do jazdy spacerowej po alejkach... czesiek hotele,motele,noclegi (2) jade kolejka dzien wczesniej do koscierzyny wiec mam pytanie jakie polecacie... seba co warta 4-ro zawiasowa amortyzacja ramy ? (7) Witam :) Kumpela napaliła się na rower z takim bajerem i mnie pyta o... tanka Sprzedam ramę Giant Anthem 2010r. (12) Witam, Witam, posiadam ramę Giant Anthem X3 w rozmiarze L z 2010 roku.... Artur Gdzie info o maratonie w Wejherowie? (13) Wie ktoś ? Na podanej stronie na BS - nic nie ma. Jakiś regulamin,... EMO pomocy... proszę ;) (2) Hej, szukam właśnie dla siebie roweru miejskiego. Jestem rozdarta pomiędzy... gksgirl Większe górki/podjazdy (18) Włąsnie wróciłem z weekendu w górach sowich Jest tam kilka fajnych podjazdów... nie-dobity znalazłem odblask (2) Hello, wczoraj na drodze Pierwoszyno - Rumia znalazłem charakterystyczny... subcom Maraton w Wejherowie... (2) ... już w tą sobotę, a tu cisza? chyba, że mi się coś pomyliło. Zna ktoś... zizitop kiedy to nastapi (2) czy ktos wie kiedy beda robic sciezke rowerowa wzdłóż kanału raduni?? dominik32gda SKRADZIONO 2 ROWERY PILNE (27) WITAM DZIS KOLO GODZ 13.15 ZOSTALY SKRADZIONE 2 ROWERY SPOD SKLEPU LIDL WE... hXcFelipe KUJAWIA XC, Wiecbork 3 maja - TRANSPORT (1) witam, planuję pojechać na zawody do Więcborka w najbliższy wtorek rano,... andrzej