Trasa: Pruszcz Gd Gdańsk (3) Czy może ktoś jeździ wałem kanału Raduni? Jeśli tak, to jak wygląda obecnie... ~bart Sprzedam ocieolacze PRO Raven nowe (2) Ocieplacze są zupełnie nowe z metkami Rozmiar XXXL buty 45-48 cena 100 zł... Cross Budowa obwodnicy zabrała jedyną drogę do Pruszcza (18) Budowa obwodnicy południowej zabrała jedyną drogę do Pruszcza wałem wzdłuż... WOJT
dobry ortopeda ? (4) Hej, Jakiego polecacie ortopedę w trójmieście. Po upadku i urazie barku (ok... Rufi Terminy BikeTouru (1) na stronie MOSiRu Gdańsk pojawiły się terminy Bike Touru na rok 2011 AdamL pulsometr i licznik rowerowy w jednym... (13) Witam! Nie rozwodząc się po co, na co i dlaczego ;) znalazłem takowy... Barry SPRZEDAM (1) Części z rozbiórki roweru... ŁOSIU jesienne wypady na Reja :-) (20) Czy ktoś może jeszcze jeździ ulicą Reja tzw. pętlą sopocką w tygodniu po... m_juliet kontakt do Kuby Krzyżaka i Ziarno (1) Panowie, czy możecie przesłać na mojego maila swoje namiary mailowe - mam... roller Kupię zimówkę (1) Chętnie przytulę sprawnego z prostymi kołami i działającym napędem, ogólnie... kamil Towarzysza / towarzyszkę... (4) ... na rower szukam - głównie wertepy ... wekendowo ... Neilipryde Już tak szybko nie odbiorą nam prawa jazdy. (6) http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sejm-podjal-decyzje-ws-pijanych-cyklistow,1,37... zibek Ma ktoś zbędny trenażer rolkowy? (4) Nabędę z chęcią, używany, firmowy, w dobrej cenie. Może komuś się znudził i... Tomasz Kupie przerzutke tył:LX,slx,xt/koło przód,blat 44/manetki. (3) Tak jak w temacie części mają być do zimówki więc czym taniej tym... kbr1 Typowo (14) polski wątek alkoholowy..ah te kompleksy..U Niemców (i w wielu innych... bogdanor Kupię ramę ,cały rower lub tylko koła szosowe. (3) Jak w temacie kupię ramę ,cały rower ,lub tylko koła od szosówki. Chcę... Kitowiec III edycja MTB Bike Tour Gdańsk - foty (9) Kilka zdjęć może się komuś przydadzą:... mct Opona do trenażera (9) Czy rzeczywiście trzeba zakładać specjalną oponę do trenażera i czym to jest... Białek MTB tekst (2) ciekawy tekst o genezie roweru MTB:... robal Kupię tanio mostek (14) srebrny matowy 1 1/8" 25,4 mm 110-120 mm raina@wp.pl Weronika