Kandydaci na prezydenta o rowerach (7) Co kandydaci na prezydenta Gdańska mają do powiedzenia o rowerach.... michal SPRZEDAM trenażer (9) Sprzedam trenażer ELITE Crono Power Fluid - nowy. kontakt: emo@zwybrzeza.pl EMO Światła tylne migające (11) Lepsze migające czy stałe? Nawiązując do poprzedniego wątku migające są... witamwnocy
Sprzedam nowy kask Limar Carbon 969 Road, r. M (1) o taki: http://www.glorycycles.com/li969carohe.html (biało-czerwony) Dla... Weronika Który fox ??? (4) Do posiadaczy fox-ów 32 RL czy RLC, Który byście radzili??? MAN I-szy Ogólnopolski Wyścig MTB o Puchar Wójta Gminy Brodnica :). (7) 2010.10.17 Brodnica (woj. kujawsko pomorskie). Kto z Tróimiasta się wybiera?... Sławek C. III edycja MTB Bike Tour Gdańsk (20) Czy ktoś wie jaka trasa będzie ta sama co rok temu?... :) Dobra impreza ..ale (15) Ogólnie dobra impreza ale: 1. przejazd kolejowy niestrzeżony był... olo Ekstremalny Rajd na Orientację HARPAGAN 40 (15) POMORSKI KLUB ORIENTACJI HARPAGAN zaprasza na: EKSTREMALNY RAJD NA... TJ III Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2010 (29) 3 października Kościerskie Stowarzyszenie Rowerowe „Kaszubski... KSR Kościerzyna VI KOLARSKIE MISTRZOSTWA STAROGARDU GDAŃSKIEGO w MTB (16) Data: 2010.09.25 Miejsce: Boisko Sportowe przy ul. Kryzana w Starogardzie... pp Ile ważą wasze rowery i kto ma najlżejszy? (93) Witam! Ostatnio zmieniłem rower na lżejszy Z roweru + bagażnik + sakwa +... msgordon Srebrne felgi MTB 26" 32otw. (1) Hej! Nie wiem czy ogłoszenia są tu mile widziane, w każdym razie zapraszam do... wiesia nowe ścieżki (9) W ubiegłą sobotę jechałem rowerem trasą Gdańsk - Wiślina - Wróblewo -... ron a jednak - COntador... (4) pewnie juz kazdy zainteresowany wie, ale co tam:... AKi-True II MTB TOUR LĘBORK - zawody XC, dużo nagród ! ! ! (1) UWAGA WIĘCEJ INFORMACJI: Informujemy, że 10 października br. odbędzie się... artur.polska Kościerzyna - transport (1) Nie ma ktoś wolnego miejsca w aucie? mct V Maraton Golubska Starówka (3) Wybiera się może ktoś? http://www.marmw86.webd.pl/ mct X-DUATHLON 2010 GDYNIA (3) ..zapowiadaja się ciekawe zawody a chyba niewielu o nich słyszało :)... LUKI Sprawdzenie swoich możliwości (5) Witam serdecznie. Mam wielka ochotę aby sprawdzić czy jestem w stanie... Rob