Centrowanie felgi - blisko Sopotu (3) Witam. Byłem przed chwilą w sportlandzie, chciałem naprawić felge, ale Pan... merak sprzedam siodło rowerowe dla wymagającego klienta, bikera na (13) poziomie, wiedzącego co to znaczy dobre siodło... pośrednik Zerwany łańcuch - dlaczego? (18) Ostatnio zerwał mi się łańcuch, myślałam że to od brudu bo jechałam po lesie... Ada
zabawa z glinami :) (6) przy 300km/h http://www.youtube.com/watch?v=tcYxr0RsIlY Ziarno Czy jeździsz po jezdni gdy obok masz ścieżkę rowerową? (27) Witam, czy zdarza się wam jeździć jezdnią gdy obok jest utwardzona droga... Kuba W jeden dzień 300 km ? (48) Dam radę to zrobić ?? Czy lepiej to podzielić na dwa etapy ? Jakie macie... emo Trasa Sucharskiego dla rowerzystów! (2) Witam. Jak znam życie, w tunelu pod Wisłą w Gdańsku będzie zakaz wjazdu... Złomowiec ustąpienie przejazdu (13) Witam , jadąc rowerem na wąskiej drodze , pod górę czy z góry spotyka się w... ror Jakie propozycje zawodów na nadchodzocy weekend? (8) Witam napiszcie jakie macie propozycje wyjazdowe na zawody. Z tego co... naczos BUTY SPD - MTB Adidas Pingora (12) Co sądzicie o tych butach? To mają być moje pierwsze takie buty i mogę je... Ada Oświetlenie przód:Busch & Muller LUMOTEC Fly Senso - ma ktoś? (1) umarła mi (mocowanie) B&M Lumotec Topal na halogenową żarówkę 2,4W. Myślę nad... subcom Otwarte Zawody w Rowerowej Jeździe Na Orientację 11-12.09 (2) Do dziś są zgłoszenia na weekendowe zawody RJnO. Jeżeli ktoś zastanawiał się... TJ Nowe ścieżki rowerowe w trójmieście (1) Witam. Dzięki kasie z UE trójmiasto zyska nowe ścieżki rowerowe. Szczegóły... Kriss Słupia XC - 4 września Słupsk (24) Zawody XC - 4 września Słupsk, ktoś się pisze? sławek Zdjęcia Gdynia Baltic Four Cross Race 2010 (3) Zdjęcia z zawodów Gdynia Baltic Four Cross Race 2010 są dostępne na... SPORT-FOTOGRAF.PL Rajd po górkach (2) „Po górach Gminy Gniewino” Impreza odbędzie się 5 września... P.E. Gdańsk-wyspa sobieszewska / dojazd (8) Witam Chcialbym sie dowiedziec jak dojechac z dworca pkp GD GŁ do wyspy... merak Czy ma ktoś wyniki z zawodów RedBull Kwiat Paproci (2) Mam nadzieje że ktoś jest w ich posiadaniu Mario kolarz poszukuje: kudłata brunetka z Opacka/Grunwaldzka/Pomorska (2) Osoby opisanej w:... nn ostre koło...jak to zrobić z szosówki? (3) ostrokołowcy dajcie przepis na taki właśnie rower wykonany ze zwykłej starej... MIKA