Ostre koło (61) Heja wszystkim!! Mam rower szosowy i planuję przeróbkę na ostre koło. czy... immunis Rowery kkontra rolki-brzeźno (68) moje wku***nie dzisiejszego dnia siegneło zenitu....otórz wracając po całym... MIKA wyścigi dla amatorów (11) Są na Pomorzu wyścigi szosowe dla amatorów (wstrzymanie ruchu na szosie,... dbig
kolarze -startujecie w Energa Maratonie za tydz? (18) wiem ze wielu z was biegalo w roznych imprezach biegowych w zimie . teraz... EWIG felga a opona (3) posiadam standardowy MTB 26" z normalnymi felgami na których mam opony 2,1.... piotr Energetyczny Rajd Rowerowy (4) 21 sierpnia 2010r. o godz. 11:00 Klub Sportowy „Stolem” Gniewino... P.E. łańcuchy hg (2) ktoś kto robi po kilkadziesiąt km dzienne bez szaleństw jeżdzi na napędzie... dbig GDZIE NAPRAWIĆ OBRĘCZ,ALBO KUPIĆ..? (3) może ktoś pomoże... świeżo po centrowaniu kół uszkodziła sie obręcz alu... toffi RAjd -koniec sierpnia (3) Hi. Co powiecie na jakis rajd po kaszubach? Zabieramy namioty, konserwy,... Alyse bloki do szosy (3) witam... jest na terenie Gdańska jakiś sklep rowerowy, gdzie dostanę bloki... nyny rowerzyści i antyrowerzyści (53) Moi drodzy, Od lat jeżdżę na rowerze. Mamy teraz w Gdyni sporo ścieżek... rover Ostre piątki, czyli ostrokołowe ustawki czas zacząć. (18) Czas: piątek (30.X) godzina 22:00 Miejsce: molo w Brzeźnie (lub na Zaspie -... travisb Rower w tramwaju (7) Cześć, czy w gdańskich tramwajach można przewozić rower? Czy jest wtedy... pepik Niebezpieczny kierowca ZTM (10) Witam serdecznie! Chciałem opisać sytuację, która w dniu dzisiejszym... mct KOBIETA Z KLUCZEM:))) (17) Kochani pisze bo jestem laikiem w kwestii remontu roweru, ale niestety... KAMILA kolarze sztum kwidzyn (1) hejka, ostatnio jeżdżąc szosówką w okolicach Sztumu i Kwidzyna zdarza mi się... kamil Sprzedam staruteńkie rowery górskie (1) Jeden klasyczny i druga uszkodzona damka. Nie są to rowery wysokiej klasy,... Damian Sprzedam kilka części do szosy (Mavic Ksyrium Elite, klamkomanetki Ultegry itd.) (3) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=505225 możliwy odbiór osobisty Scarface Licznik Sigma - jak ustawić? (11) Mam takie pytanko: Aby ustawić wielkość kół w instrukcji dodana jest taka... Ada Skandi SOPOT (41) Gratuluję grupce kolarzy, którzy jadąc grand fondo elegancko skrócili sobie... ten co jechal za wami