Szlak Kartuski. (5) Wita. Mam pytanie. Czy ktoś z Was przejechał szlak kartuski tj. niebieski z... jasio_materac Rowerem do Poznania (1) Szukam osób które by reflektowaly na 3-dniowy wyjazd rowerem w kierunku... KcK Grand Prix TKKF Chełm (1) Startujecie w tych zawodach??... AdamL
Zgubiłem okulary:/ (1) Wczoraj wieczorem zgubiłem okulary w okolicach Pachołka (po wjechaniu na górę... Carlos007 maraton mtb w trójmieście (8) Od dłuższego czasu zastanawiam się dlaczego w trojmiesćie nie ma żadnego... adam pętla w sopocie (11) Hej. Czy ktoś wie , ile km ma pętla asfaltowa w Sopocie za bankiem PKO SA... kriss Damskie siodło mtb (6) Witam, potrzebuję porady... W sklepach rzecz jasna zachwalają to, co mają.... AgaR. Sakwy rowerowe (na kierownicę) - Trójmiasto? (2) Gdzie w trójmieście można dostać sakwy na kierownicę? tomas Demontaż korb BB30 Cannondale'a (2) Witam, czy jest w trójmieście jakiś serwis, który bezproblemowo wyjmie mi z... zx stanowcze stop rowerowym debilom (17) przepraszam za tytuł, ale to co się dzieje na drogach rowerowych poraża.... belbas SPRZEDAM rame Bergamont Platoon Team CARBON (1) tak jak w linku. Cena za calosc bardzo atrakcyjna :)... Kuba Krzyżak Pierwsze BUTY SPD + pedały (12) Jakie pierwsze buty spd? I pedały do zestawu? Kwota do 300 zł łącznie tomas fotki Kadyny (4) jak ktoś robił to poproszę o linki rzeka3m Gieldy rowerowe (12) Mam szybkie pytanie - czy w Trojmiescie sa jakies gieldy gdzie mozna kupic... Rdn Skoda Maraton Gniezno 18 lipca 2010 (3) Witam! Poszukuje transportu na ten maraton w niedzielę. Czy może ktoś z... mct Nowa ścieżka rowerowa Pszczółki - Żelisławki (1) Już jest nowa ścieżka rowerowa Pszczółki - Żelisławki. Jest to pierwszy... WOJT Serwis Banacha (3) Witam! Czy Robert Banach prowadzi jeszcze serwis? A jeżeli tak to gdzie... Mg do trenujących (21) Jaki najdłuższy dystans pokonaliście samodzielnie za jednym razem? dbig Jak trenowac w 3miescie, czyli jazda po szosie w PL (10) Siemka, dawno mnie nie bylo w krajcu naszym kochanym i powiem z przykroscia,... Szymon.Kowalski Cannondale (5) Czy gdzies w trojmiescie wogole sprzedaja cannondale? Qna