Foto Skandia Sopot (17) Ma ktoś może jakieś fotki z maratonu ? Biker Hak do cannondale killer poszukiwany (7) Czy ktos z drogich forumowiczow moze pomoc? Poszukiwany hak do cannondale.... Qna Przekaz video “na żywo” prosto z roweru (1) Zapraszamy na naszą stronę http://www.rowery.gda.pl celem obejrzenia... sot (GER)
Nowa traska... (7) Dzisiaj ukończono kładzenie nowego asfaltu na odcinku z Kłosowa do Hop przez... Lobo Czy w Gdańsku jest serwis, który prostuje tarcze hamulcowe? (9) Czy w Gdańsku jest serwis, który prostuje krzywe tarcze hamulcowe? Mam... Kipps Bike Tour Matemblewo 07.2010 Fotki (6) http://picasaweb.google.com/rzeka3m/BikeTourMatemblewo03072010# rzeka3m Sprzedam - przerzutkę schimano (1) PRZERZUTKA SHIMANO XTR RD-M970 SGS - więcej:... EMO koleżanka na rower i kajak (1) Sympatyczna 40+ szuka miłej koleżanki na rower i na kajaki w weekendy, a... Iwona Zdjęcia RedBull Kwiat Paproci (11) Zapraszamy w niedziele na odsłonę nowo odświeżonej strony sport-fotograf.pl... SPORT-FOTOGRAF.PL objazd trasy II edycji Bike Tour Gdańsk (23) Czy jest ktoś kto się wybiera na objazd trasy zawodów w tygodniu? Jeśli tak... Kamil zgubiona pompka (1) Dziś rano na niebieskim pieszym szlaku od ul. Sopockiej do Reja (lub na pętli... kamil środki do czyszczenia bukłaka - gdzie w trójmieście? (12) Witam Ktoś się orientuje, czy można gdzieś w trójmieście zakupić jakiś... grzesik Naprawa obręczy... (4) Rozjechał mnie na szosie jakiś samochód, nic nie pamiętam bo straciłem... Lobo szukam partnerki na rower i kajak (1) Mam nieco po trzydziestce i szukam sympatycznej dziewczyny do teamu na... trotomski skandia sopot - oddam spinkę (1) Na około 4-5 km przed metą kolarz w ciemnym stroju (koszulka chyba scotta)... grzesik Dobry rower do 1200zł?? (11) Witam! Na wstępie odrazu zaznaczam, że jestem kompletnym laikiem... Anka przebite dętki (9) czy ktoś jeszcze w ostatnim czasie przebił dętki w ilości większej niż... skrabi skandia maraton - czip (5) Hej, Jestem chyba jakiś nieogarnięty.. wiecie może o co chodzi z czipem,... grzesik Sakwa na KIEROWNICĘ - opinie (1) Witam! Może ktoś poradzić jakieś sprawdzone sakwy na kierownicę?? Jeżdżę... tomas RedBull Kwiat Paproci - nocny maraton (19) Czy jest duże zainteresowanie tą imprezą wśród bikerów z Trójmiasta? Czy... XYZ