Zdjęcia z Family Cup (9) Pierwsza seria zdjęć z wyścigu Sopot Family Cup dostępna jest na:... SPORT-FOTOGRAF.PL trasa Skandia sopot - medio (59) Coś takiego pojawiło się na bikemap.net. Trochę kijowa trasa :/... s Pożyczone/zgubione rzeczy na trasie Redbulla (1) Ktoś pożyczył mi pompkę na piewszym okrążeniu. Niestety nie pamietam numeru.... Bolek
Kupie Kask ! (5) Witam Kupie kask rozmiar M , Giro, Met, Bell lub coś w tym stylu . Jakby... marcinmtb Kupie Rower !!!! (1) Kupie Rower do downhillu.PILNE!! Proszę o kontakt nr. gg 11452664 Mati_15 SHIMANO to juz nie ta jakość to Chińska jakość (38) Kiedyś mozna było robic tysiace kilometrów albo latami jeżdzic a rower... Kellys nigdy wiecej :) GER - czy to już koniec ? (2) Tak się zastanawiam, no bo tak, nazwa strony to "blog turystyki rowerowej",... Marcin kolarz GIRO Atmos... (6) Skasowałem w niedzielę Atmosa i szukam nowego. Moze ktos zorientowany poleci... Lobo magnes na szprychę (VDO) (1) Cześć, Czy w Trójmieście można gdzieś kupić magnes do licznika VDO (albo... grzesik sprzedam rower Kellys Viper prawie nowy!!! (1) sprzedam rower Kellys Viper prawie nowy! 17'... ania Do dziewczyny, która wczoraj (17.06) jechała ulicą Hallera w Gdańsku... (6) ... przed godz. 21, na białym rowerze bez przerzutek (nie wiem, może na... Rowerzysta na żółtym rowerze SKRADZIONO ROWER ! (2) Dzisiaj w Kościerzynie skardziono rower UNIVEGA i dwa inne... EMO wycieczka rowerowa do szwecji (3) Witam, był ktoś na wycieczce rowerowej w szwecji? Chetnie bym usłyszał opis... kordesik Naprawa rowerow na Witominie? (2) Czy ktos z Was zna moze jakis serwis/naprawe rowerow na Witominie albo jego... Maciek Fotki Skandia Olsztyn (8) Trochę zdjęć z maratonu w Olsztynie znajdziecie na... BoLeK Do kolegi spotkanego na ścieszce rowerowej (2) Cześć.Mój kontakt zembron@op.pl Robert hamulce tarczowe - serwis ??? (10) witam, jak w temacie poszukuje w gdańsku dobrego serwisu hamulców tarczowych... .mike. Prośba o pomoc przy pracy magisterskiej (2) Hej. Jestem w trakcie pisania pracy mgr nt analizy działań promocyjnych... ElkaBike kupie fotelik rowerowy do dziecka montowany do rury (3) jak wyzej oferty prosze przesylac na MAILA paulina123 Sprzedam ,Zębatkę 32 od korby Aerozine 35g (1) Witam,mam na sprzedaż zębatkę Aerozine 32,jest używana przebieg 110-120km co... kbr1