Konserwacja bębenka rowerowej piasty tylniej (2) Witam wszystkich, od jakiegoś czasu zaobserwowałem głośne trzeszczenie w... raptus Jaki licznik polecicie ? (53) Podstawowe pytanie: przewodowy czy bezprzewodowy? Dotychczas miałam... tanka Sprzedam: Kross Level A6 2009 V-Break za 1799 PLN; nowy (1) A konkretniej szukam drugiego chętnego na takowy rower z okolic 3miasta, żeby... Piotrek
Kołobrzeski Maraton Rowerowy 2010 (1) Ktoś się wybiera ? http://supermaraton.tkk.pl/index.php szukam... bartek gdzie najlepiej kupic rower? (4) prosze o pomoc, gdyz jestem totalnym laikiem a potrzebuje fachowej porady w... neptunka NIETYPOWA SZTYCA 30.4 (4) Hej! poszukuję lekkiej i długiej sztycy do mojego kellysa, ale ciężko coś... :-D Sprzedam koła szosowe wh-r 6600 ultegra (1) Sprzedam koła szosowe wh-r 6600 ultegra stan bardzo dobry zero luzów.Koła są... kolarz Głuszyca- zdęcia (2) Bolki- czekamy na zdjęcia z Głuszycy ;) Pozdrawiam. Nevada zamienię rower z kołami 24 na... (6) rower z kołami 26 lub 28 oczywiście wymiana rowerów sprawnych. Potrzebuję... KAMILA Wyścigi mtb (okolice trójmiasta) (3) Hej orientuje się ktoś czy w weekendy 14-15, 21-22, 28-29 sierpnia odbędzie... wycinak-kosiarz? wyścig o puchar prezydenta Gdańska (13) W Wyścigu o puchar prezydenta miasta Gdańska startują tylko zawodowcy czy... dbig TRENING !! SOBOTA !! JAK ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW !! (11) - Sobota 31.07.2010 - godzina 10.00 - legendarne rondo w Chylonii (koniec... Kuba Krzyżak I Człuchowskie zawody rowerowe „Luiza XC Cup” - karbonowe nagrody (5) Zaproszenie na I Człuchowskie zawody rowerowe „Luiza XC Cup”... tasior poszukuję śruby do tarczówek XT (1) Szukam śrubki mocującej klocki hamulcowe do hydraulicznego hamulca XT. W... wredny Expert? (25) Poruszałem niedawno temat Unibike'a Flite Full Suspension. Po dłuższym... mudia wymiana rury sterowej -> gdzie i za ile? (9) Hej, Rozwazam ewentualnosc wymiany rury sterowej w RS Rebie, bo tam co mam... kello transcarpatia 2010 -> KTOS CHETNY ? (2) Mam 37 lat i chetnie zrealizuje projekt o ktorym juz dawno mysle -> udzial w... ktomasz Czy kupić rower z supermarketu??? (12) No właśnie - czy kupić rower z supermarketu za 250 zl? Wiem, że będzie on... tymczasem Gdzie w Trójmieście najlepiej zaplatają koła (20) Witam! Po Skandii w Sopocie muszę naprawić przednie koło - wyrwało mi 2/3... Elvis Kaszubska Przygoda Rowerowa (2) Kaszubska Przygoda Rowerowa http://www.rowery.kaszuby.pl to nowy... Dziemian