Części rowerowe- Syntace, Shimano, Syncros (1) Jak w temacie, możliwość obejrzenia w Gdańsku- polecam.... Nevada Piasty Chris King (1) Jak w temacie. Kto uzytkowuje, gdzie serwisujecie, czy macie narzedzia Kinga... Dziemian Sprzedam rower szosowy... (5) Pośredniczę w ofercie sprzedaży roweru kolegi : BH Liberty Seguros Mirage L... Lobo
Szukam sklepu rowerowego. (7) Witam !!! Chciałbym zakupić rower. Poproszę o jakieś namiary na sklepy,... Renegat poszukuje osób chetnych do jazdy na rowerze (2) witam poszukuje osób chetnych do jazdy mam 24 lata .od 2 lat nie jedziłem... artur gdzie moge dostac czesci do rowerka? (5) lub gdzie moge go naprawic? **emi drogi rowerowe (24) Kto porusza się po drogach rowerowych teraz wie i widzi co nanich zalega.... dbig hak do ramy (3) potrzebuje takowy:... toivlas Pumpka SKS Airworx (2) Jeśli jeszcze jakieś morony i degeneruchy nie majo pumpki stacyjonarny, to... nordic Poszukujemy SERWISANTA rowerowego od zaraz!!!!! (4) Witam Poszukujemy serwisanta rowerowego do serwisu w Gdyni. Praca na... Locales zgubiono sakiewkę na aparat foto (1) dn. 01.04. br. na Przymorzu w okolicy Bimet-u lub na ścieżce rowerowej koło... FotoBiker Polar 725x (3) Wiecie może gdzie dostać w 3mieście pasek do polara 725x (WearLink 31)...albo... ...... GPS w komórce na rower (1) Witam. Zamierzam wymienić sobie komórkę na model z GPS-em. Chciałbym poznać... Witek wilk - logo (2) Jaka firma crossowa ma logo wilka? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć... sandman SKRADYIONO ROWER (2) Dnia 26.03.2010r. ok godz. 15:10 - 15:30 na rogu ulic Obrońców Wybrzeża i... roman Krótka biografia rowerowa (1) 19 lutego 2010 roku skończyłem 30 lat. Były to urodziny okrągłe więc... WOJT Gdzie na szosę z Oliwy? (12) Hej od niedawna mieszkam w Trójmieście, konkretnie w Oliwie, czy moglibyście... Luk skradziony GIANT XTC (9) ogłoszenie jakich było tutaj wiele, może ktoś, gdzieś zobaczy.. dzisiaj w... tobarzo Żuławy- jak się dostać z Trójmiasta? (7) mam pytanie: jak najłatwiej dostać się z Trójmiasta na żuławy, na którym... K.K Reja (15) Hej! Wie ktoś może, czy górne partie ulicy Reja są już suche? Jutro... dikembe