VII leśny maraton w Wejherowie (8) Ktoś wie jak dokładnie dojechac na start koło leśniczówki w Kępinie ? w... ft Naprawa roweru (profesjonalna) (10) Witam, szukam sklepu/firmy która zajmuje się profesjonalną naprawą rowerów.... Nesill Koleczkowo-Gdynia Chylonia jak spokojnie dojechac? (3) Prosze o podpowiedz ktoredy pojechac zeby nie czuc smrodu samochodow i czuc... Joanna
SKANDIA Maraton LangTeam MTB - Bielawa 16.05.2010 (1) Witam kto z Trójmiasta wybiera się na skandie do Bielawy? szukam jakiejś... Tasior Maratony i XC w Pomorskim (4) Zapoda ktoś terminarz imprez na 2010? tik Jaki rower do 1000zł (4) Na wycieczke do szwecji musze sobie kupic jakis rower trekingowy. Jaki... kordesik jak dojechać do Elbląga omijając "siódemkę" (5) a przede wszystkim jak bezpiecznie wydostać się z Gdańska najlepiej nie jadąc... ennuit znaleziono pompkę (1) w sobotę w lasach Otomina ja znaleziono pompkę (1) w sobotę w lasach Otomina znaleziono pompkę. ja Kociewie - majowe pedałowanie (1) Oto jak spędziłem majówkę na Kociewiu w swoich rodzinnych stronach zapraszam... WOJT Znakowanie rowerów - co, gdzie i jak? (8) Hej. Chciałbym oznakować swój rower. Pisałem do rady swojej dzielnicy,... WinforGD Rowery górskie sprzedam (4) Mam do sprzedania 2 rowery górskie 2-3 letnie z b dobrych rąk: - cube ltd... Tomek G Koniec z darmowym przewozem rowerów - w lato będą za złotówkę (6) Od maja do października przewóz rowerów w SKM będzie kosztować 1zł... koniec... 777 gdzie kupić rower? (4) witam, mam pytanie gdzie kupić i jaki polecacie rower dla 18-latka ? w cenie... inka.ja namiot (2) Sprzedam bardzo lekki namiot (1100g)... md Sprzedam kilka części nowcyh i używanych (2) Siemka, Na sprzedanie, może ktoś czegoś potrzebuje: 1. nowy suport Shimano... Rycki Skandia Maraton Lang Team Chodzież 2010 (9) Witam jeżeli ma ktoś chęć i ochotę poczytać relację ze Skandia Maraton... Intel prostowanie haka przerzutki - kto by sie mógł podjąć tego zadania ? (10) wiitam niedawno kupiłem sobie rowerek używany scott genius mc 10 z 2006... endrju naklejki na ramę, projekt (6) Siema, potrzebuję znaleźć człowieka, który podjął by się wykonania projektu... Jakub Folia do wyświetlaczy (7) Witam Może ktoś jest zorientowany gdzie w trójmieście można kupić folię... sot (GER)