poszukuje ramy torowej (5) Witam Poszukuję ramy torowej. Najchętniej Romet: Wicher, Super, Special,... Jakub Cranki (3) Ktoś chce kupić pęknięte cranki na części? Egg Beater C, czerwona sprężyna,... toivlas Poszukiwani sprzedawcy działu rowery i serwisanci do nowo otwierającego się Decathlonu w Gdańsku (2) SKLEP DECATHLON POSZUKUJE PRACOWNIKÓW NA STANOWISKO: SPRZEDAWCA DZIAŁU... KK
Sprzedam EW (1) Sprzedam EW. Link do aukcji:... md Majówka 3 dniowa - rowery i kajaki - odstapie 2 miejsca (1) Majówka 3 dniowa - rowery i kajaki - odstapie 2 miejsca. Szczegóły imprezy... Maciej Integracyjne Rozpoczęcie Sezonu Wiosenno - Letniego (2) http://rwm.org.pl/forum/?mode=temat&id=2497 Mam zamiar wyruszyć z Sopotu o... woytek49 Konne szlaki do turystyki rowerowej (3) Może to głupie pytanie. Czy szlaki konne nadają się do turystyki rowerowej... WOJT Sprzedam Avid Juicy 5 (2) Sprzedam Avid Juicy 5 z tarczami, stan bardzo dobry (technicznie cudo,... pilarczykkar Bike DH i skoki (12) Zna ktoś może jakieś nowe ciekawe miejsca w Gdańsku do poskakania na... SKUN Odwołają BT z powodu żałoby ?? (13) Odwołają Bike Tour z powodu żałoby narodowej ?? Jak myślicie? emo bike tour matemblewo (11) Do bike tura 2 tygodnie. Byłem dizś na trasie (z poprzednich lat) w... adolf Kiedy wymianiacie fajki w hamulcach typu V ? (4) Wymianiacie fajki przy każdej wymianie linek i pancerzy, czy tylko wystarczy... mat Skradziono rower GIANT ESCAPER ( GDAŃSK ) (3) Witam . Dzis skradziono mi rower marki GIANT . Rower był przypięty i... Adam rowerowe drogi poza miastem (2) Słyszał ktoś o zapomnianym projekcie budowy dróg rowerowych w miejscu... dbig gdzie na weekend majowy? (5) Witam, mieszkam od niedawna w Gdańsku i jeszcze się słabo orientuje w... baszir Gdzie w Trójmieście sprzedają dętki Maxxisa? (9) Jak w temacie, może ktoś wie? Są na stronie MK Bike, ale po pierwsze... Lu Konserwacja tras. (19) Witam. Sprawa jest taka. Jaki jest aktualny stan tras w lesie wiadomo. Kupa... qrt Skandia Mataron - Chodzież - transport (1) Ktoś się wybiera i ma jeszcze jedno miejsce wolne? Uwaga, jest także... Flash hak do ramy (1) czy ktos sie orientuje gdzie dorabiaja haki do ram? masters9@02.pl Akcja Wszyscy na rower 17-18 kwietnia (4) Czy jest cos organizowane w Trójmieście? Pisza o tym w GW ale nigdzie nie... ja