SPRZEDAM Manitou Minute Elite Absolute 120mm (1) Witam Mam do sprzedania Manitou Minute Elite Absolute 120mm. Więcej... Szym Sprzedam nowy pulsometr (1) Nowiutki Sigma pc7, okazja. za 99zl :) Zainteresowanych prosze o kontakt... wroobi MAJA Włoszczowska - wypadek, odwołany start MŚ (3) Katastrofa ! Maja miała dziś dosyć poważny wypadek podczas treningu -... EMO
Wizerunek Rowerzysty wg. TVN (29) Wczoraj podczas wiadomosci na TVN-ie niezle pojechali po rowerzystach-... AKI-True II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2009 (20) Kościerskie Stowarzyszenie Rowerowe "Kaszubski Szlak" oraz Centrum Kultury i... zedd Strażniki vs roweżyści. (7) Witam wszystkich forumowiczów i rowerzystów. Chciałem poruszyć bardzo... Barthorn ENDUROPOL MTB MARATON 2009 Zaproszenie (11) Chciałbym serdecznie zaprosić na imprezę rowerowe enduro, która odbędzie się... ORGANIZATOR Gdzie serwisować piastę Sachsa 7-biegową ? (7) Piasta wolno zmienia biegi i rower sam z siebie hamuje... Bart co się stało z masą krytyczną? (7) No właśnie jak w temacie, co się stało z masą krytyczną w trójmieście? Coś... analogia upadki z roweru (22) Jak często zdarza wam się spaść z roweru? Jak dziś miałam wyjątkowo pechowy... rowerzystka komponenty PRO (20) Witam! Noszę się z zamiarem "odchudzenia" ;) bika i w związku z tym... Barry wysokie kadencje (9) Ogólnie wiadomo że wysokie kadencje są zdrowe dla kolan. Czy wysokie... dbig zaśniedziała sztyca od siodełka w ramie (18) rama Cr-Mo + sztyca i ani rusz ....zaśniedziało na maxa. W efekcie siodełko... MIKA sakwy Crosso - naprawa (3) Posiadam sakwy Crosso Dry, które są jeszcze na gwarancji. Pech chciał, że w... Su szukam kompana/kompanki (5) Może ktoś chciałby dołączyć do mnie na sobotnie lub niedzielne jednodniowe... niecierplik Koszylka rowerowa - Gdańsk (3) Witam Jakiś czas temu na rondzie przy ul. Beethovena,Trzy Lipy i Schuberta... LECHO niedzielny wyścig (10) Ktoś wie co to za wyścig był dzisiaj w Gdyni koło kładki? :-D Rajd rowerowy na orientacje - Route Book bike 2009 (3) Super impreza się zapowiada, byłem w zeszłym roku i było świetnie zająłem co... krosikson rowerowy szyk (1) http://www.rp.pl/artykul/9132,354342_Rowerowy_szyk_w_wielkim_miescie__.html united stars Gdzie przeniósł się serwisi rowerowy z pasa na Zaspie? (10) Ten co był w tej półokragłej hali? Bart