Wymiana widelca szosowego (8) Zakupiłem nowy widelec karbonowy i chce go wymienić w moim rowerku. Obecnie... lionheart33 Ogarna (2) Czyżby nikt z forum nie zauważył, że od kilu dni na jednokierunkowym odcinku... united stars Uwazajcie na G3 NORDA (7) Uwazajcie granatową toyote na G3 NORDA - trójmiasto Dzis 16:10 Rumska za... Artek
wspólne rowerowe przejażdżki (5) dzień dobry! mam 51 lat. Lubię bardzo rowerowe wycieczki i często (prawie... pozytywniemyśląca Trek Fuel (1) Mam prośbę do osoby, która posiada Treka Fuela z Full Floaterem. Chciałbym... Rufi wypadek na Morenie w środę 9.09 (1) Witam! W środę 9.09 na Morenie rano w okolicach ulicy Budapesztańskiej,... hechlak klama (3) bry :) szukam sklepu www gdzie da się kopić samą dźwignie do klamy hamulca... kij Kiedy debata rowerowa o parkingach? (3) Ktoś coś wie kiedy ma być? Bo na stronach miasta na razie cisza. zekker II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2009 (4) Jak oceniacie II Jesienny Maraton MTB danielos Zdjęcia II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna (19) Ponad trzysta fotek z imprezy. Autor Radek Piotrowski.... Bynio Rama do trekinga (7) Witam. Mam starego 7-letniego trekingowego Krossa. Ma on stalową ramę. Przez... WOJT giant cypress se (5) zamierzam kupic gianta cypress se doradzcie mi pls co sadzicie o tym modelu i... iwona CENY? (9) Jak myślicie czy ceny części rowerowych (osprzęt) jeszcze spadną czy nie ma... TOM Klamkomanetki szosowe zanabędę - PILNE! (1) W związku z tym, że mi się sfakała prawa klamkomanetka Tiagry, potrzebuję... travisb rowerzyści ze sztucznym stawem (6) Czy na tym forum albo poza nim są rowerzyści ze sztucznymi stawami... dbig rowerzy/sta/stka po rekonstrukcji acl (5) Kto z rowerzystów uprawiających sport amatorski lub wyczynowy na tym forum... dbig SPRZEDAM Manitou Minute Elite Absolute 120mm (1) Witam Mam do sprzedania Manitou Minute Elite Absolute 120mm. Więcej... Szym Sprzedam nowy pulsometr (1) Nowiutki Sigma pc7, okazja. za 99zl :) Zainteresowanych prosze o kontakt... wroobi MAJA Włoszczowska - wypadek, odwołany start MŚ (3) Katastrofa ! Maja miała dziś dosyć poważny wypadek podczas treningu -... EMO Wizerunek Rowerzysty wg. TVN (29) Wczoraj podczas wiadomosci na TVN-ie niezle pojechali po rowerzystach-... AKI-True