Zielona Góra (2) Witam, Czy ktoś z Was jechał kiedyś rowerem do Zielonej Góry? Macie jakieś... Mysz ROWERY GDYNIA (2) Hej! Znacie może jakieś fajne trasy lub grupy rowerowe w Gdyni, z kim można... Lukasz1990gdy Jak wymienić pedały?? (10) Witam, Ostatnio zacząłem jeździć częściej rowerem w tym sezonie. W zeszłym... Śmietana
Rowerowe bieszczady (3) Czy ktoś z Was wybrał się z rowerem w Bieszczady ? Kondycja na to pozwala,... mariusz_3city rower, autobus i prawo. (19) Dziś wraz z koleżanką wybrałam sie na wycieczkę rowerową do Rewy. Traf... huhahiho Relacje na 3m (1) Kto zepsuł stronkę 3m ? Brak fotek w archiwalnych relacjach :( historyk Darek Sawicki na MŚ Solo 24 (30) Darek Sawicki z Treka Gdynia zajął 3 miejsce w swojej kategorii (25-29 lat)... mariusz1 Scieżka rowerowa to nie parking (17) Nurtuje mnie od paru dni jedno pytanie dlaczego blachosmrodziarze parkują... WTWARDY jazda na czerwonym świetle (3) Przed kilkoma minutami prawie rozjechałem (samochodem) nieoświetlonego... też rowerzysta Ścieżka rowerowa / ulica (3) Czy ktoś orientuje się czy jest obowiązek jazdy po ścieżce rowerowej jeśli... Bynio Niedziela HEL!!! (18) Jak w Temacie w Niedziele trening na Hel start Sopot 8:00 Gdynia Gł 8:20 Gd... Misiek Trek Gdynia na MP (7) Trek Gdynia startował w wyścigu sztafet na Mistrzostwach Polski:... RV szukam towarzystwa na rower (8) najlepiej płci pięknej moje gg 1476014 domino29gda Wpływ piwa na wage, wydolność. (31) Jak wpływa piwo w niewielkich ilościach na wage, wydolność, sprawność... dbig klocki hamulcowe jakie najlepsze? (20) Trzeba czasami to cos dla własnego bezpieczeństwa wymieniac:) KELLY’S... jakie macie zdanie? Agresja na rowerze (17) Ostatnio na forum pojawiły się dwa tematy - oślepianie rowerzystów przez... gordon te latarkio diodowe są przereklamowane (41) nawet w połowie nieświeca tak jak te halogenowe sobie porównałem mam... klaki potrzebuje widelec gwintowany 1" na 26" (8) Potrzebuje takiego sztucca kolor obojetny byle prosty z prostymi rowniez... kello co zrobić ... (7) ... gdy jezdnia za wąska, na niej duży ruch a wzdłuż niej nie ma ścieżki... przem Władysławowo-Gdynia (4) Witam, Czy ktoś zna może boczne dojazdy z Władysławowa do Gdyni? Nie... Katarzyna S