mam taki problem (2) mam taki problem: jak jade rowerem, to mysle o chlopakach w obcislych... andy wypadek rowerowy przy czołgu 19.05 (1) Szukam mężczyzny, który udzielił mi pomocy po wypadku rowerowym w okolicy... paula lorenz Wielki Przejazd Rowerowy (6) Czy ktoś wie kiedy bedzie Wielki Przejazd Rowerowy. Stronka Gdańskiej Kompani... jendrek.gd
opony MTB (5) Witajcie, Szukam nowych opon do roweru MTB, ale się trochę pogubiłem. Jaka... roback nigdzie nie ma? skandaaaaal! ;) (2) tyle sklepow rowerowych w 3miescie zjezdzilem, drugie tyle obdzwonilem a... travisb dobór komponentów??? (7) Witam! Przymierzam się do wymiany osprzętu w rowerku (dopiero pod koniec... Barry Trek 4400 (6) co sądzicie o tym rowerze? Chciałbym go kupić, ale całkowicie się na tym nie... Dawiddd serwis (8) który serwis w trójmieście ma tensometr? rB Pomoc ? (3) Na maratonie zakazana jest pomoc techniczna poza strefa wyznaczona przez... Ronin Maraton Skandia w Bielawie (1) Przedstawiamy pare ciekawych fotek z w/w maratonu... sot Zdjęcia Family Cup (2) Kilka fotek z zawodów Family Cup w Sopocie na portalu MTBnews.pl... RV Cross po Parku Krajobrazowym + pare pytan (3) Witam! Zastanawiam sie nad wyborem rowerka i dylemat najwiekszy mam czy... Alan Amortyzator SPINNER Eagle (1) Co sadzicie na temat Amora SPINNER Eagle skok 130-140mm z blokada skoku w... mario Przebudowa rowerka :) (10) Witam Jako że wymieniam powoli stare części w rowerze chciałbym prosic o... mariusz_3city śluz z nosa ( smarki tzw) co robic (10) podczas jazdy leci mi z nosa, co robić? wysmarkiwać, wciagać i wypluwać a... ślimak niesłychana sensacja, wierzyć? (2) normalnie w głowie sie nie miesci,ze do tego doszło... gulek MTBTrophy - transport (1) Witam! Jestem w dość pilnej potrzebie, osoba z którą miałem jechać niestety... mct Fulcrum Red Metal 5 + Hutchinson (3) SPRZEDAM: 1.Koła FULCRUM RED METAL 5 wersja tylko pod tarcze na 6 srub... Krzyżak MTB Gdynia Maraton (12) Już w najbliższą sobotę odbędzie II MTB Gdynia Maraton Nowy Krykulec. W... RV to szok, normalnie szok, (2) http://wiadomosci.onet.pl/1747991,11,item.html szok