A, co na bolesne miesiączkowanie...? (9) Skoro to forum lekarskie, to pomózcie... ciotka 3000km w tydzień :) (2) http://wiadomosci.onet.pl/1747691,12,item.html Scarface Sprzedam ramę a-gang 6mm (1) Sprzedam ramę Author a-gang 6mm... mezgoll
Raty 0% na rowery (8) Szanowne grono!! Czy w 3miescie znajde jakis sklep z rowerami w przedziale... gania Zgubiony portfel - nagroda (5) Cześć, Mam prośbę o pomoc. Zgubiłem dzisiaj (wtorek, 6 maja) portfel z kasą... Dziemian zaparcia, jak z tym sobie radzić? (8) mam częste zaparcia, jak sobie z tym radzić, proszę o rady. zapaterro to dział rowerowy (2) Co tu się dzieje z tym Forum, ludzie czy Was porąbało, to nie jest... biker Obsługa spinki s**** :p (14) Witam. Ostatnio kupiłem łańcuch s**** Pc-971 ze "spinką". Jako że nie... Brooce astma wysiłkowa - help (4) Ostatecznie zorientowałem się, że jednak się duszę i mam za wąski kanał w... anonymous poradzcie mi coś, bo boli (4) mam problem z uchem podczas jazdy rowerem, szczególnie zimą, ucho mnie boli w... uszek H-E-L-P-! (28) Witam! O swojej wkur..... dolegliwości w postaci upierdliwych skurczy... Barry MARAONIK (2) CZOŁEM WIECIE KIEDY ODBEDZIE SIE JAKIS NAJBLIZSZY MARATON W 3MIESCIE? SRUTUTUTU Reakcja... (3) tak sobie czytam: problemy, problemy i problemy....:)...to podam i moj: jak... AKI łomoty w głowie nie do zniesienia (3) jak jade rowerem to mam takie łomoty w głowie, takie; łubudubu, łubudubu,... kopułek Mapy GPS szlaków rowerowych Woj. Pomorskiego (21) Niestety niema jak zwykle jestesmy zacofanini !!I daleko wtyle za innymi . bo... świetlik:) To chyba forum przychodni lekarskiej. (4) Jakaś paranoja. Co trzeci post na tym forum jest na temat czyiś bolączek.... mezgoll Zdjęcia z Wejherowa i Karpacza (2) Zapraszam na zdjecia z Wejherowa i Karpacz www.bolek.ir.pl A na chomiczku... _Bolek_ straszny ból, ale nie wiem gdzie, (2) jak ustalic gdzie mnie boli bolak nie mogę zgiac kolana, pomozcie (5) mam po jeździe sztywnienie kolana, noga mi się nie zgina ani na centymetr,... sztywny kupię dla dziecka (13) witam. chciłabym przysposobić dzieciaka już do dwóch kółek (z trzech już... dorota-robert