rozciąganie (14) Jaki wplyw na wyniki kolarskie ma rozciąganie ? Del Z miłosc nie zna granic (3) http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9396166&rfbawp=1195075701... minotauro Konkurs rowerowy! (5) GER zaprasza wszystkich rowerzystów do wzięcia udziału w konkursie "Najlepsza... sqt
Miguel Martinez.. (20) ktoś się orientuje jakiego wzrostu jest ten pan? w google nie znalazłem Łosiu SKRADZIONO (12) szosa CICLI B crook, czarna 48cm widelec alu czarny pełna 105, prz.t.... ŁOSIU jak zmienić dętkę w holendrze (3) Witam, chodzi o wymianę tylnej dentki, wygląda to szalenie skomplikowanie.... holender Sperzedam mz compa (1) sprzedam armotyzatror Marzocchi Mz comp , zastosowania xc.... Dima_gda wiele koła (12) elu! pytanie: za wiele można sprzedać koła pod tarczę tak żeby cena nie była... rB Shimano a Campagnolo (3) Jest jakaś kompatybilność między komponentami Shimano i Campagnolo? Można... dbig Polar S725X Pro Team Edition (1) jak w temacie, nowka sztuka w pudelku for sale! Krzyżak kadencja (6) Hej, tak sie ostatnio zlozylo, ze zaistaniala u mnie potrzeba odczytu... AKI Jesienny Tułacz 2007 (1) - 50 km - pieszo lub rowerem - na orientację - w nocy - w Trójmiejskim Parku... Jankes Spinka s**** (13) Spinkę amerykańskiej firmy s**** można zastosować do innych łańcuchów... dbig Opona do trenazera (3) Witam! Czy ktoś z Was korzysta z takich opon, jak sie sprawdzają i czy jest... OsA Pomoc w sprawie opon (13) Witam. W tym roku po raz pierwszy chcę kupić zimowe opony z kolcami. W... Rafał rowerzysta Wskaźnik przełożeń do manetki XTR SL-M970 (2007) (20) witam, mam pytanie do expertów : jaki wskaźnik przełożeń można zastosować do... nordic rapid fire i odwrócona sprężyna (15) witam, czy ktoś z forumnych stosował takie połączenie: manetki rapid fire i... nordic Trenazer vs licznik (10) hejka, wlasnie planuje zakup trenazera (chyba to bedzie Tacx Swing) ale nie... AKI powrot do domu sopot chelm (3) mam wracac do domu sciezka nad morzem czy lasem hmm ??? bo mam dylemat dla... dominik028 Fotki z zakonczenia BT Gdansk (+ pizza gratis ;) (1) Kilka fotek z podsumowania BT Gdańsk 2007 w MOSIRze, tudzież killerskiego... apsend