Bezpieczna rama ;] (5) .. a może i spora część rowera:) Mam pytanie. Czy ktos z was sie orientuje... YouceK Gdynia MTB Maraton - wyniki (6) Gratulacje dla Slawka za bardzo dobre miejsce! Krzysiek Drabik tez sie ladnie... Peter :: SK :: FOTY z Grand Prix MTB Gdynia 2007, IV Etap (7) foty z dzisiejszego iwentu mozecie pobierac z :... [MeG]
Dlaczego spodenki rowerowe są zazwyczaj czarne? (9) Odpowiedź znajdziecie tu:... pingwin Różnica pomiędzy IG, a HG (5) Jaka jest różnica pomiędzy łancuchami IG , a HG?? Chcę kupić LXa, no i mam... Phantom z władysławowa do SKMki (14) Witam szanowne Rowerzystki i Rowerzystów Mam problem, chciałbym się wybrać... minotauro gdańsk-hel-gdańsk???? (11) witam. przepraszam być może za naiwność, ale szukam wskazówek. jeżdżę bardzo... pyza na obwodnicy (44) witam, wczoraj po południum coś w okolicach godziny 18 (raczej po) jechałem... też rowerzysta ktos jedzie dzis na najtbajka z gdyni? (4) wlasnie ? kello Grand Prix MTB Gdynia (6) Decydujące zawody odbędą się 6.10 (sobota) w Redłowie przy stadionie GOSiRu.... RV Jaka lampa (8) Mam pytanie: Jaką lampę przednią kupić do roweru ? ron Żarnowiec max speed (35) Dzis odbyłem objazdówke wokół Żarnowca, zjazd z górki na sam dół wzdłuż rurek... LOLEK Łożysko w Hollowtech II (19) Czy wymieniał ktoś samo łożysko w w/w suporcie? Byłem już w 3-ech sklepach z... Szak uszczelnienie pancerza (7) Hej wszystkim, w jaki sposob porzadnie uszczelnic odcinek pancerza: m/y... Ziarno Filmy z maratonu i Wejherowa (1) ...na http://chomikuj.pl/Bolek0 _Bolek_ Zakup trenażera (8) Witam. Jestem w momencie zakupu trenażera, chciałbym prosić o rekomendacje co... Lionheart33 Zdjecia z Gdynia MTB Maraton (7) Zapraszam do fotek z maratonu: www.michu.xk.pl Michu. Czy Urząd Miejski jest otwarty na uwagi rowerzystów? (10) Co może zrobić ktoś jeżdżący rowerem, kto chciałby zwrócić uwagę urzędnikom... :-:-: sprzedam avid bb7 P+T (1) jak w temacie. komplet bez tarcz. adaptery pod 160mm. ewentualnie jak ktoś... kello ochraniacze na buty? (7) Witam Przymierzam się do kupienia ochraniaczy na buty SPD do górala. Na... pingwin